Απίστευτο: Η Ζωή «καπάρωσε» γραφείο στη Βουλή και ετοιμάζεται για νέα... επίθεση κατά της κυβέρνησης

Αρνείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου να... εγκαταλείψει τη Βουλή παρά το γεγονός ότι σε 10 ημέρες δεν θα είναι και τυπικά Πρόεδρος ενώ δεν έχει εκλεγεί. Ετσι, αποφάσισε να περάσει τις επόμενες ημέρες ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και μάλιστα σε πανελλήνια μετάδοση μέσω του καναλιού της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

αποφάσισε να συνεδριάσει η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής και η διαδικασία να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Η σημερινή, ωστόσο, συνεδρίαση θα είναι κλειστή, ενώ οι επόμενες θα μεταδίδονται απευθείας από το κανάλι της Βουλής.

Σημειώνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προαναγγείλει ότι θα καλέσει στην Επιτροπή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για να καταθέσει πώς η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο και αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση της ίδιας και αν φυσικά ο πρώην υπουργός θα πάει στη Βουλή και θα εξαπολύσει νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ομως, η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής δεν σταμάτησε εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε φροντίσει να καπαρώσει ένα γραφείο, από τα καλύτερα του κτιρίου, κατά πληροφορίες, στον δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το οποίο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος στη θέση του. Ετσι το γραφείο του έμεινε άδειο και η κυρία Κωνσταντοπούλου έσπευσε να το καπαρώσει για παν ενδεχόμενο.

Μάλιστα για να μην μπει κανείς εμπόδιο στα σχέδιά της, άλλαξε και κλειδαριά και το κλείδωσε. Ομως, αν και έχει δικαίωμα να διατηρεί γραφείο, υπενθυμίζεται ότι είχε προσπαθήσει να διώξει όλους τους πρώην προέδρους από το κεντρικό κτίριο και να έχουν γραφεία εκτός Βουλής. Κάτι που η ίδια θα έπρεπε να έχει πράξει. Προφανώς πίστευε ότι θα εκλεγεί και γι' αυτό έσπευσε να καπαρώσει το γραφείο, όμως, τώρα είναι άγνωστο τι θα πράξει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά έλεγαν ότι επί μήνες ο πρώην πρωθυπουργός ζητά από την πρόεδρο της Βουλής να του βρει γραφείο που δικαιούται αλλά δεν έχει κάνει δεκτό το αίτημά του.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα