Αντί να τσακωνόμαστε με την τρόικα, τσακωνόμαστε μεταξύ μας

Πολύ σοβαρό πρόβλημα και εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, προέκυψε από την πρώτη κιόλας ημέρα. Μόνο που η εμπλοκή δεν αφορά διαφωνίες με τους δανειστές αλλά ελληνική «φαγωμάρα». Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των συνομιλιών στο υπουργείο Οικονομικών καθώς προέκυψε διαφωνία σε ότι αφορά την... σύνθεση της διαπραγματευτικής ομάδας από την πλευρά της Ελλάδας.

Ο Β. Βενιζέλος, λένε οι πληροφορίες, απαίτησε από τον Γκ. Χαρδούβελη, να υπάρχουν μέσα στις συσκέψεις και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, αίτημα πρωτόγνωρο το οποίο ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν επί υπουργίας Στουρνάρα.

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στον κ. Βενιζέλο ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ενώ την ίδια στιγμή προέκυψε και πρόβλημα με την παρουσία, για πρώτη φορά, στις διαπραγματεύσεις του συμβούλου του Αντ. Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Ο κ. Χαρδούβελης φάνηκε ενοχλημένος από το «καπέλο» που θεωρεί ότι του φόρεσαν αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Το κλίμα επιβαρύνθηκε καθώς ο Β. Βενιζέλος ήταν αυτός που ζήτησε την αναβολή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό η οποία μετατέθηκε για αύριο.

Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε μπροστά στις κρισιμότερες διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Φανταστείτε τι θα λένε οι εκπρόσωποι των δανειστών βλέποντάς τα όλα αυτά. Πριν μερικές ημέρες μιλούσαμε για παρακμή, και τα σημερινά γεγονότα δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα