Ανοίγουν όλα τα καταστήματα από Δευτέρα – Οι αλλαγές στα SMS

Η κυβέρνηση προχωράει σε άνοιγμα όλων των καταστημάτων του λιανεμπορίου χωρίς click away και click inside, μετά την σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Τα καταστήματα θα ανοίξουν Δευτέρα 18 Ιανουραίου, ωστόσο για τις περιοχές που εξακολουθούν να βρίσκονται στο «κόκκινο», προβλέπεται να ανοίξουν με click away.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοινώσει και το άνοιγμα

των εμπορικών κέντρων σε όσες περιοχές είναι εκτός κινδύνου. Ταυτόχρονα, τις πορτες τους στους πελάτες θα ανοίξουν ξανά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κέντρα περιποίησης νυχιών.

Δύο ώρες περιθώριο για το SMS

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με περιορισμό τα 4 άτομα ανά 100 τμ., ενώ οι πελάτες θα πρέπει να έχουν στείλει SMS στο 13033 με κωδικό 2. Αυτή τη φορά ωστόσο προστίθεται χρονικό όριο δύο ωρών για κάθε ραντεβού σε κατάστημα προκειμένου να υπάρχει έλεγχος της κίνησης των πολιτών.

Ανοίγουν οι εκκλησίες στις 24 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με το orthodoxtimes.gr η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξουν και οι εκκλησίες στις 24 Ιανουαρίου με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των υγειονομικών μέτρων.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι ιεροί ναοί θα είναι ανοικτοί για τους πιστούς και οι λειτουργίες με τον περιορισμό ένα άτομο ανά 25 τ.μ. και ανώτατο όριο 50 άτομα.

Πηγή: newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα