Η λίστα με τις ασφαλέστερες χώρες για ταξίδια το 2021

17:03 15/1/2021 - Πηγή: iPop

Μετά τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τις ασφαλέστερες χώρες για ταξίδια για το 2021. Το 2020 ταξιδέψαμε λιγότερο από ποτέ αλλά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό να είναι εδώ, ελπίζουμε ότι αυτή τη χρονιά θα μπορέσουμε να κάνουμε με ασφάλεια περισσότερα ταξίδια εντός και εκτός συνόρων. Έχεις αναρωτηθεί ποιοι θεωρούνται οι πιο ασφαλείς προορισμοί;

To Lonely Planet ξεχωρίζει τους κορυφαίους προορισμούς για το 2021 και η Ελλάδα έχει

μια μοναδική θέση!

Η ασφαλιστική εταιρεία ταξιδιών Berkshire Hathaway Travel Protection εξέδωσε μια ανανεωμένη λίστα με τους πιο ασφαλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2021. Μάλιστα, η συγκεκριμένη λίστα δημιουργήθηκε αφότου η εταιρεία συγκέντρωσε δεδομένα απ’ τον Παγκόσμιο Δείκτη Ειρήνης, τις αξιολογήσεις απ’ το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς επίσης και στοιχεία απ’ τον ΟΟΣΑ σχετικά με το πώς ανταποκρίθηκε η κάθε χώρα στην πανδημία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποιες απ’ τις χώρες της λίστας βρίσκονται τα τελευταία τρία χρόνια σερί σ’αυτή τη λίστα με τους πιο ασφαλείς προορισμούς κι αυτές είναι η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία και η Ιαπωνία.

Απ’ την άλλη, μερικές χώρες έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους στον κατάλογο. Για παράδειγμα, ο Καναδάς δεν ήταν μέρος της λίστας της εταιρείας στο παρελθόν. Όμως, φέτος μπήκε κατευθείαν στο νο1!

Οι ασφαλέστερες χώρες για ταξίδια το 2021

Καναδάς

Unsplash/John Lee

Νέα Ζηλανδία

Unsplash/Daniel Chen

Αυστραλία

Unsplash/Liam Pozz

Ισλανδία

Pixabay

Ελβετία

Unsplash

Γερμανία

Σουηδία

Unsplash/Nazrin B-va

Ιταλία

Ιρλανδία

Unsplash/Leonhard Niederwimmer

Ιαπωνία

Unsplash/Sora Sagano

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η λίστα με τις ασφαλέστερες χώρες για ταξίδια το 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα