Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft

Η ομάδα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επιθεση στα γραφεία της εταιρείας πληροφορικής Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας 221 στο Μαρούσι. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και από την έκρηξη και την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Με κείμενο, το οποίο δημοσιεύει το indymedia,

η ομάδα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την ενέργεια. «Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Σύμφωνα με την ομάδα, το χτύπημα οργανώθηκε ως «επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» ενώ το συγκεκριμένο κτήριο της Microsoft επιλέχτηκε γιατί είναι μία από τις ισχυρότερες εταιρείες του κλάδου των υπολογιστών, «αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα