Αν ο Τόσκας δεν μπορεί ας πάει σπίτι του

11:51 2/3/2018 - Πηγή: Antinews

Οι μπαχαλάκηδες μας ξεπερνούν. Κάνουν τα άρθρα μας να φαντάζουν άκαιρα, χωρίς τις πραγματικές εξελίξεις, χωρίς καμιά αναφορά σε όσα τρέχουν. Χθες γράφαμε για το μπαράζ προκλητικών ενεργειών και μέσα σε 24 ώρες το σχέδιο «Δεκέμβρης 2008» είναι σε πλήρη εξέλιξη και ξεπερνά σε ταχύτητα τα πάντα.

Μέσα σε μία ημέρα κάηκαν ένα σωρό αυτοκίνητα, έσπασαν μερικές τράπεζες και καταστήματα, μπούκαραν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και το πρωτάκουστο: Έφτασαν

μέχρι το σπίτι του γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Που ήταν η αστυνομία σε όλα αυτά; Απούσα. Μόνο στα Εξάρχεια ήταν παρούσα κι έτρωγε σφαλιάρες από τους αναρχικούς όλη νύχτα ανήμπορη να αντιδράσει.

Τι έκανε ο πολιτικός προϊστάμενος; Τι έκανε ο υπουργός που θεωρείται επιτυχημένος και γι’ αυτό παρέμεινε στη θέση του; Πήγε στους στρατηγούς της ΕΛΑΣ και τους έριξε άγρια γκάζια. Τους κατηγόρησε για ανεπάρκεια και για αδιαφορία την ώρα που οι μπαχαλάκηδες σπάνε και καίνε τα πάντα. Κι έτσι ο Τόσκας έβγαλε από πάνω του τη ρετσινιά του αποτυχημένου κι έριξε στους άλλους το φταίξιμο.

Τι απάντησαν οι αστυνομικοί; Το αυτονόητο. Ότι το υπουργείο τους έχει εγκαταλείψει, ότι το δόγμα της ανοχής παραμένει εδώ και τρία χρόνια, ότι φοβούνται να κάνουν συλλήψεις γιατί αυτοί απελευθερώνονται αμέσως. Ότι έχουν γίνει ακούνητα, αμίλητα στρατιωτάκια απλά και μόνο γιατί η κυβέρνηση τους έχει πει να είναι έτσι.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αλλά την ευθύνη την έχει κατά κύριο λόγο το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο Τόσκας. Αυτός που κάποτε συνομιλούσε με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων λες και είναι οι… Ουρσουλίνες. Και η κυβέρνηση που έβαλε ένα σωρό άλλοτε μπαχαλάκηδες στην εξουσία και την κρατική μηχανή και τώρα κάνει ότι δεν ξέρει.

Ο Τσίπρας και η παρέα του είναι οι προστάτες των αναρχικών που τώρα έχουν ξεφύγει και απειλούν να κάψουν την Ελλάδα. Και γιατί όλα αυτά; Επειδή ένα καλόπαιδο πιάστηκε να μεταφέρει βόμβες κι έβαλε μία από αυτές στον Παπαδήμο; Επειδή συνελήφθη και είναι στη φυλακή κι επειδή δεν γουστάρει να είναι στη Λάρισα αλλά θέλει να παραμείνει στον Κορυδαλλό που έχει αποκτήσει… συνιστώσα μπαχαλάκηδων και βομβιστών.

Επιτέλους, κάποτε πρέπει να αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Ο ευνουχισμός της θα έχει ολέθριες συνέπειες για τη χώρα. Όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε μονάδες της αστυνομίας χρήσιμες και η εγκληματικότητα των αναρχικών αυξήθηκε.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αν ο Τόσκας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του ας πάει σπίτι του. Όλο και κάποιος… μπάρμπα Φώτης θα βρεθεί να τον αντικαταστήσει.

Υ.Γ. Και αντί όλων αυτών, προς επίρρωση της αγάπης και προστασίας των “δικών μας παιδιών”, το καπρίτσιο του Γιαγτζόγλου .... ικανοποιείται. Όπως ανακοινώθηκε απόψε, τον Απρίλιο θα μεταχθεί στον Κορυδαλλό, με το υπ. Δικαιοσύνης, προκειμένου να τηρήσει τα προσχήματα, να εντάσσει τη μεταγωγή του στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του καταστήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόσκας,toskas