Αιγύπτιος το θύμα της «μαφιόζικης» εκτέλεσης στα Εξάρχεια

22:22 7/6/2016 - Πηγή: Antinews

Ενας 36χρονος Αιγύπτιος είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης που σημειώθηκε την Τρίτη στην οδό Θεμιστοκλέους από δύο δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν άφαντοι και αναζητούνται από τις αρχές.

Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε σημανθεί με πέντε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας και είχε συλληφθεί για παραβάσεις της νομοθεσίες περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί αλλοδαπών, ενώ είχε κατηγορηθεί και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζονται πλέον στο αρχικό σενάριο που έκανε λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων κυκλωμάτων

που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή.

Ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο, σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές, οι δράστες να σχετίζονται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σημειώνεται ότι το Φεβρουάριο του 2016 υπήρχε καταγγελία από μέλος της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας" ότι ο Άραβας τους είχε επιτεθεί. Μάλιστα σε ανακοινώσεις του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου έκανε λόγο για κυκλώματα ναρκωτικών στα Εξάρχεια και στην ανάγκη να καθαρίσει η πλατεία.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στην περιοχή των Εξαρχείων είχε σημειωθεί μία ακόμη δολοφονία (Νοέμβριο του 2013) με θύμα 27χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά.

Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του Αιγύπτιου, την ώρα που περπατούσε. Δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον προσέγγισαν και ο ένας τον πυροβόλησε τρεις φορές στο στήθος και τον λαιμό.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
αιγυπτιος ντιλερ αντιεξουσιαστες
Τυχαία Θέματα