Αιδώς κύριε Αντώναρε!!!

22:35 2/2/2018 - Πηγή: Antinews

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η ΝΔ, μετά από πολλά κύματα, είναι ενωμένη σαν γροθιά απέναντι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για ξεπούλημα της Μακεδονίας, η εσωστρέφεια ξαναχτυπά την πόρτα της Πειραιώς.

Πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά οι... Καραμανλικοί συνήθεις ύποπτοι, όπου μέσω του ογκόλιθου της πολιτικής Αντώναρου μας επιβεβαίωσαν πόσο μισούν τελικά τη Νέα Δημοκρατία.

«Κοίτα

φόρα που έχουν πάρει οι "υπερπατριώτες" κι οι μουσαφιραίοι.
Πιστεύουν φαίνεται πως (ξανα)ήρθε η ώρα τους κι είναι...ετοιμοι για ρεβάνς.
Ξεχνώντας βέβαια πως με τέτοια μυαλά οδήγησαν την κεντροδεξιά το 2012 στον ιστορικό της πάτο με 18,85%.
Αν αφεθούν να το πάνε έτσι το 33,47 της ηττας του 2009 θα εξακολουθήσει να είναι άπιαστο όνειρο...Κι ας το λοιδωρούσαν τότε...Ναι οι ίδιοι που κατακρημνισαν την παράταξη στα τάρταρα κι εχουν τώρα το απύθμενο θράσος να μιλάνε.
Ας προσπσθήσουν λοιπόν...
Και βλέπουμε!
ΥΓ. Και υπενθυμίζω. Ολοι εμείς (και δεν ειμαστε λίγοι) λεμε και στους απο δω και στους απο κει: Η πατρίδα δεν παιζεται στα ζάρια. Ουτε θυσιαζεται για ψηφαλάκια κι αρχηγίες» έγραψε στο Facebook ο κατά πολλούς εκφραστής του Καραμανλισμού.

Κατ’ αρχήν θα έπρεπε να ντρέπεται, καθώς ούτε ο Τσίπρας δεν τόλμησε να ξεστομίσει τέτοιες αθλιότητες.

Εκτός κι αν έχει ζοριστεί επειδή ο πατριωτισμός Σαμαρά είναι αυτός που κρατάει όρθια και Ελληνική την Μακεδονία, ενώ με τις... διαπραγματεύσεις του 08’ λίγο έλειψε να την χάσουμε, γι’ αυτό κι επιτίθεται κατά αυτό τον τρόπο.

Τώρα όταν λέει μουσαφιραίοι, τι ακριβώς εννοεί; Θεωρούν οι Καραμανλικοί τσιφλίκι τους τη Νέα Δημοκρατία;

Κι όταν πάλι λέει «δεν είμαστε λίγοι» τι εννοεί; Ότι θα διασπάσουν τη ΝΔ κάνοντας νέο κόμμα;

Αν έχουν τα κότσια ας το πουν κι επισήμως, κι όχι να υποδύονται ότι στηρίζουν τον Μητσοτάκη στον αγώνα του κατά των ολετήρων και από πίσω να του τραβάνε το χαλί.

Επειδή όμως ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνου όσον αφορά το 2012 του υπενθυμίζουμε τα εξής:

Πρώτον, το 18, 85% έγινε 30%.

Δεύτερον, έχει ακούσει κάτι για το πραξικόπημα του καραμανλικού Καμμένου που στέρησε την αυτοδυναμία στον Σαμαρά;

Τρίτον, αληθεύει ή όχι ότι καραμανλικοί κομματάρχες παράλληλα με την προτροπή σε ψηφοφόρους της ΝΔ να ψηφίσουν Καμμένο έδιναν γραμμή να ψηφίσουν και Χρυσή Αυγή;

Επίσης γιατί δεν βγήκαν ούτε μία φορά οι Καραμανλικοί να στηρίξουν δημοσίως τον Σαμαρά, αντί να του σκάβουν αδιάκοπα τον λάκκο;

Βέβαια πάρα τον εσωκομματικό πόλεμο ο Σαμαράς κατάφερε να βγάλει την Ελλάδα στο ξέφωτο, όμως ήταν συγκεκριμένα έντυπα που φιλοξενούσαν απόψεις σαν του Αντώναρου που τον έριξαν και έφεραν τον Τσίπρα στην εξουσία, βυθίζοντας την χώρα στο βούρκο.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί κύριε Αντώναρε. Καλό είναι να προσέχετε λοιπόν όταν κάνετε αναφορές περί κατακρήμνισης της παράταξης.

Προφανώς το... μαύρισμα που έφαγαν οι Καραμανλικοί από τον λαό της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές, ο οποίος αντελήφθη τα αλισβερίσια τους με τον Τσίπρα, δεν ήταν αρκετό για να σταματήσουν τις προβοκάτσιες κατά της παράταξης.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δίνει μάχη για να κατακτήσει την αυτοδυναμία μπας και απαλλαγούμε από την λαίλαπα του λαοπλάνου.

Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής δεν συμμερίζεται τις ακρότητες του Αντώναρου.

Άλλωστε με δημόσια δήλωσή του έχει εκφράσει την αμέριστη στήριξή του στον αγώνα του Κυριάκου και της παράταξης κατά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ως ποτέ όμως θα ανέχεται όλους αυτούς που επικαλούνται τον Καραμανλισμό να τον εκθέτουν;

Είμαστε σίγουροι ότι θα επιβάλει την τάξη. Εξάλλου ο εχθρός είναι κοινός.

Οψόμεθα...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιδώς, Αντώναρε,aidos, antonare