Αφού… κατατρόπωσε τον Σαμαρά, είπε να ξεκουραστεί στις ΗΠΑ

15:23 2/2/2018 - Πηγή: Antinews

Βοά η πιάτσα για το ταξίδι του υπουργού Διαστήματος Νίκου Παππά στην Αμερική. Αφού… κατατρόπωσε τον Σαμαρά και μας έδειξε ποιος… πούλησε το «Μακεδονικό», ο πρώην καναλάρχης και νυν κάπτεν του Σταρ Τρεκ είπε να ξεκουραστεί στις ΗΠΑ.

Θα κάνει μια περιοδεία 7 με 10 μερούλες για να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σαν κι αυτές που φέρνουν τρία χρόνια προφανώς, εκτός κι αν πεταχτεί μέχρι το Χόλυγουντ και φέρει καμιά μεγάλη παραγωγή. Θα μπορούσε να έχει τίτλο «Απατεώνες» με πρωταγωνιστή το φίλο του τον Αλέξη, τον γίγαντα της διανόησης Καρανίκα και κάνα δύο ακόμη ψώνια της κυβέρνησης.

Μαζί με τον Παππά στο κοπιαστικό αυτό ταξίδι που θα πληρώσει βεβαίως ο ελληνικός λαός, θα βρίσκονται τρεις – τέσσερις ακόμη γνωστοί και ως παπαδοπαίδια με κορυφαίο όλων τον γραμματέα Κρέτσο και παρατρεχάμενο έναν κάποιο σύμβουλο, υποτιθέμενο δημοσιογράφο. Αλλά γιατί να λέμε ονόματα; Να τους κάνουμε και μάγκες.

Θα πάνε να περάσουν όμορφα τα παιδιά, να κυνηγήσουν επενδυτές, να κλείσουν καιdeals. Όλα καλά στην πρώτη φορά αριστερά.

Αλλά μιας και θα πάει ο Παππάς στον άντρο του καπιταλισμού, μήπως να ευλογήσει τις τράπεζες εν όψει των stress test; Έτσι για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα το λέμε. Διότι τόσοι και τόσοι Έλληνες έβγαλαν κρυφά τα λεφτά τους στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούν οι τράπεζες. Μιας και είναι και… Παππάς δεν χάνει τίποτε να ρίξει κανένα ευχέλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε χρειάζεται…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα