Αγοραία αντιπαράθεση που δεν έχει καμιά σχέση με τα πραγματικά προβλήματα

Σας είχαμε προετοιμάσει ότι στην πορεία προς τις ευρωεκλογές θα ακούσουμε πολλές ανοησίες και η αντιπαράθεση θα κινηθεί σε επίπεδα πεζοδρομίου. Και κάθε μέρα που περνά θα επιβεβαιωνόμαστε. Το τι έγινε χθες στη Βουλή με τις δύο κυρίες, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Λιάνα Κανέλλη, το γνωρίζετε. Σήμερα λοιπόν έγινε ο κακός

χαμός με σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ και Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Καμμένος έκανε λόγο για νεοφασίστες στη ΝΔ, άφησε αιχμές για χρηματισμό στελεχών από το ΤΤ ενώ ο Αργύρης Ντινόπουλος τον κατηγόρησε ότι βαρύνεται με οικονομικά εγκλήματα. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Η «αγοραία» πολιτική αντιπαράθεση, όμως, είχε καλύτερα επεισόδια στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος Δημήτρης Χριστογιάννης, βουλευτής της ΝΔ που ούτε καν τον ξέραμε είπε σε εκπομπή πως υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Νέα Δημοκρατία που «συμπαθούν τη Χούντα και τους χουντικούς». Σε άλλο σημείο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναρωτήθηκε: «Βάζετε στην ίδια μοίρα τους Χουντικούς με τους τρομοκράτες;», για να κάνει στη συνέχεια τη δήλωση που προκάλεσε σάλο: «Εκείνη την εποχή η Χούντα τι ήταν; Ήταν μια επανάσταση. Μην κάνουμε συγκρίσεις με την τρομοκρατία».

Όταν δε το «τσίμπησαν» το θέμα από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν εξηγήσεις ο ίδιος ο βουλευτής είπε ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του κι ότι αυτός ήταν… μικρός εκείνη την εποχή και δεν ήξερε. Η κωμωδία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή.

Μπάχαλο δημιουργήθηκε και στην Κουμουνδούρου από δημοσιοποίηση επιστολής του βουλευτή Αλέξη Μητρόπουλου ο οποίος πρότεινε στον κ. Τσίπρα να μην ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής καθώς όπως ισχυρίζεται είναι λάθος να χαρακτηρίζεται ως «κλασικό ναζιστικό κόμμα».

«Δεν πρόκειται περί κλασικού ναζιστικού κόμματος, αλλά ούτε και περί ναζιστικού εκλογικού σώματος. Ιστορικά, πρόκειται περί ενός φαινομένου που εξελίσσεται στα πλαίσια της ελληνικής καθεστωτικής Δεξιάς. Πρόκειται, δηλαδή, περί ενδοοικογενειακών διενέξεων, που, σε ορισμένες περιόδους και κάτω από κατάλληλες συνθήκες, ξεφεύγει από τα όρια της εσωτερικής- ενδοοικογενειακής αυτής διαμάχης. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε ότι η μέχρι τώρα αντιμετώπιση της ΧΑ από την Αριστερά ήταν λανθασμένη», υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ .

Μιλάμε για φοβερή ανάλυση από τον… θεωρητικό του ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε καμάρωνε στο ΠΑΣΟΚ σαν γύφτικο σκεπάρνι.

Κι όλα τα περιστατικά αυτά δείχνουν ότι θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα αφού καθημερινά θα ζούμε «ομορφιές» που καμιά σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα