Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Δέλλα

Τελειωμένος πρέπει να θεωρείται ο Τραιανός Δέλλας από τον πάγκο της ΑΕΚ. Μετά και τη νέα γκέλα του Δικεφάλου και το 0-0 με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης και την επόμενη χρονιά που η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική.

Η πολυτέλεια της διαφοράς βαθμών που έχει ο Δικέφαλος

από τους αντιπάλους του στη Γ΄Εθνική δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα στον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην προχωρήσουν σε αλλαγές που θα βλάψουν τόσο την εικόνα του τμήματος όσο και τον ίδιο τον Δέλλα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν .

Στόχος τους είναι να πάνε σε ένα βελούδινο διαζύγιο και να χωρίσουν φιλικά το καλοκαίρι , κυρίως όμως να βρεθεί ο προπονητής που με την εμπειρία του να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα στην επιστροφή της στην Σουπερ Λίγκ . Να καταφέρει να παντρέψει τα νέα αποκτήματα που είναι λόγι πολύ ήδη γνωστά με τους παίκτες που βρίσκονται και θα μείνουν στο ρόστερ και να μπορεί να τους διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο στην δύσκολη αυτή κατηγορία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προταθεί θέση βοηθού στον Τραιανό Δέλλα που ωστόσο πολύ δύσκολα θα την αποδεχθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα