Tο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, διχασμένο, αρχηγικό!

08:07 4/1/2015 - Πηγή: Antinews

Από την Σπάρτη, αναζητώντας τους τριακόσιους που θα αντισταθούν μέχρις ενός στις ορδές του ΓΑΠ, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ένα πολυπληθές ακροατήριο είχε γεμίσει, όχι μόνο το χώρο της αίθουσας και το λόμπι του ξενοδοχείου, αλλά και έξω από το κτίριο, το δρόμο, πάνω στα αυτοκίνητα, στα δέντρα

και στις κολώνες της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχοντας δίπλα του τον αναπληρωτή βασιλέα Υγείας Λεωνίδα και τον αντιβασιλέα Ανάπτυξης Οδυσσέα, άσκησε κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και την απόφασή του να ιδρύσει νέο κόμμα, την συγκεκριμένη περίοδο και τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων ότι «το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν».

Απευθυνόμενος στους πολίτες, τους κάλεσε να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τα λόγια του Θεμιστοκλή στον Ευρυβιάδη, «άκουσον μεν, πάταξον δε» και σημείωσε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή για να σωθεί η χώρα, από το να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και μέτρα.

Μιλάμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα στην πρωτοπορία εδώ και σαράντα χρόνια. Τώρα στα πολύ δύσκολα γίνεται και kinky προς τέρψιν των ψηφοφόρων. Σου λέει μέσα στην όσμωση και μέσα στην καλλιέργεια της σχέσης με το εκλογικό σώμα, δεν έγινε και τίποτα, άμα φάμε και καμία ξανάστροφη. Φτάνει να μας ξαναψηφίσουν.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αλλαγών (οι χαμαλαραίοι έγιναν τμηματάρχες) και της δικαιοσύνης (πράσινε ήλιε νοητέ και Άντζελα εσύ δοξαστική), αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την σωτηρία της χώρας (μας έσωσε τόσες φορές που σιχαθήκαμε τη σωτηρία).

Καταλαβαίνουμε είπε, ότι πληγώσαμε τον κόσμο, όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δώσαμε τη μάχη και στηρίξαμε τη χώρα σε δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει σωτηρία που να κόβεται στα τρία, λέει το άσμα, με τον ΓΑΠ είναι μόλις δύο: το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, διχασμένο, αρχηγικό!

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την μέχρι τώρα στάση του κι επεσήμανε ότι είναι απορίας άξιο πως ένα κόμμα που ενδέχεται να κυβερνήσει, ακόμα και τώρα την προεκλογική περίοδο να δίνει υποσχέσεις και να λέει πράγματα που είναι παντελώς ανέφικτα.

Ενώ το 2009 είχαμε πήξει στα εφικτά. Το 45% το πήραν υποσχόμενοι, αίμα, ΜΚΟ κι ιδρώτα.

Επιπλέον ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την τριεδρική περιφέρεια της Λακωνίας στο οποίο συμμετέχουν εκτός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου, η Σταυρούλα Αλεβίζου, ο Κυριάκος Μαντούβαλος, ο Ηλίας Παναγιωτακάκος και ο Παναγιώτης Τσιμπίδης, ενώ το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού.

Με τους αντιπαραγωγικούς φορείς, οι οποίοι είναι τα μόνα γνήσια τέκνα του ΠΑΣΟΚ και αμφιταλαντεύονται αν θα πάνε στον ΓΑΠ δεν θα συναντηθεί τελικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και αύριο το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης κι αύριο το βράδυ θα μιλήσει στην Καλαμάτα.

Δεν αληθεύει η πληροφορία ότι ζήτησε θεσμική βοήθεια για να γεμίσει την αίθουσα…

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα