Serial killers...

18:21 8/3/2017 - Πηγή: Antinews

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με καταστροφικούς τύπους οι οποίοι βγάζουν και λεφτά σε βάρος της χώρας.

Όμως, για τον Βαρουφάκη θα κάνουμε μια εξαίρεση διότι θα πρέπει να το τονίσουμε: Αν η κυβέρνηση έχει τα κότσια ας πάει σε Ειδικό Δικαστήριο για τα εγκλήματα που έγιναν στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Σε εκδήλωση λοιπόν που έγινε ο Βαρουφάκης, ερωτηθείς εάν ο ίδιος, από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, υπέγραψε για το κλείσιμο των τραπεζών, ο Γ. Βαρουφάκης απάντησε πως υπέγραψε το «πιστοποιητικό θανάτου»

αλλά δεν έκανε τη «δολοφονία».

«Οι τράπεζες ούτως ή άλλως θα έκλειναν αφού δεν θα υπήρχε ρευστότητα. Εμείς αποφασίσαμε να τις κλείσουμε νωρίτερα, για να αποφευχθούν ταραχές και το ενδεχόμενο σωματικής βλάβης», υπογράμμισε ο Γ. Βαρουφάκης.

Είναι πολύ εξοργιστικό να τον ακούς. Σκέφτονται ακόμη και οι φιλήσυχοι άνθρωποι πως θα μπορούσαν, αν τον έβρισκαν στο δρόμο, να ασκήσουν βία κι αυτό δεν το λέμε προτρέποντας σε βιαιοπραγίες. Αντιθέτως θα πρέπει να προστατευτεί ο Βαρουφάκης και οι όμοιοί του για να καταλάβει κάποτε ο κόσμος σε τι είδους... serial killers παρέδωσε τις τύχες της χώρας.

Θα έκλειναν οι τράπεζες είπε ο άλλοτε αγαπημένος του Τσίπρα γιατί δεν υπήρχε ρευστότητα. Μα ποιος έφερε το τραπεζικό σύστημα και την οικονομία σε κατάσταση χρεοκοπίας; Δεν ήταν ο Βαρουφάκης και η παρέα του που οδήγησαν μέχρι τον Μάιο τις διαπραγματεύσεις και στο τέλος δεν είχαν να πληρώσουν το χρέος στο ΔΝΤ; Να θυμίσουμε στον ξεχασιάρη υπουργό ότι μόλις αντιλήφθηκε ο κόσμος πως θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι το δραματικό καλοκαίρι του 2015 με τις... σκληρές διαπραγματεύσεις και τα δημοψηφίσματα, έφυγαν από τις τράπεζες 42 δισ. ευρώ καταθέσεις;

Ποιος διέλυσε τις τράπεζες αν όχι η πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα;

Όχι, λοιπόν. Ο Βαρουφάκης δεν ήταν αυτός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου διότι παρέλαβε τις τράπεζες πλήρως ανακεφαλαιοποιημένες και σε καλή κατάσταση. Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο Παππάς, ο Δραγασάκης και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ταυτόχρονα και δολοφόνοι και νεκροθάφτες των τραπεζών, της οικονομίας, της χώρας.

Κάποτε πρέπει να πληρώσουν για το έγκλημά τους κι όχι να περιφέρονται ανά την υφήλιο και να κάνουν προκλητικές ομιλίες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα