Ron Paul: Η Αμερική μετατρέπεται σε φασιστικό κράτος!

Ο υποψήφιος για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα Ron Paul, προειδοποίησε πως οι ΗΠΑ ολισθαίνουν προς ένα «φασιστικό σύστημα», στο οποίο κυριαρχούν η κυβέρνηση και οι επιχειρήσεις.

Ο Τεξανός γερουσιαστής μίλησε στο Κάνσας, ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, τονίζοντας πως η χώρα ξέφυγε από την πορεία της πριν από περίπου 100 χρόνια, στη διάρκεια της προεδρίας του Woodrow Wilson, ο οποίος ηγήθηκε της Αμερικής κατά τον  Α`ΠΠ, και προσπάθησε ανεπιτυχώς να την εμπλέξει

σε έναν  πρόδρομο του ΟΗΕ οργανισμό.

«Έχουμε ξεφύγει από την πραγματική δημοκρατία…», είπε ο Paul. «Ολισθαίνουμε προς ένα φασιστικό σύστημα, όπου συνδυάζεται ο απολυταρχισμός, η κυβέρνηση, και οι μεγάλες επιχειρήσεις, και όπου καταστέλλονται τα ατομικά δικαιώματα του κάθε πολίτη».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου Ομπάμα, και πιο συγκεκριμένα εναντίον ενός πρόσφατου νόμου που πέρασε, βάσει του οποίου θα απαιτείται στρατιωτική κράτηση οποιουδήποτε πολίτη, για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκεται με την Αλ Κάιντα, ή ότι σχεδιάζει επίθεση εναντίον των ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Ομπάμα είχε δεσμευθεί ότι δεν πρόκειται να κρατείται επ αόριστον (σε στρατιωτική φυλακή), κάποιος ο οποίος δεν έχει δικαστεί.

CBS

http://www.cbsnews.com/8301-201_162-57380947/paul-u.s–slipping-into-a-fascist-system/

Απόδοση: S.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα