Κόντρα Φαήλου – Αϊβαλιώτη για το αν είναι περιττός ο ΛΑ.Ο.Σ.

«Περιττοί στην πολιτική ζωή είναι κάποιοι σύμβουλοι που σκέπτονται ιδιοτελώς, απαξιώνοντας τις ανάγκες της επόμενης ημέρας» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, Κ.Αϊβαλιώτη σε σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη, που αποκάλεσε «περιττό» για τη Δεξιά το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ δήλωσε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι περιττοί σύμβουλοι «παρασύρουν Αρχηγό

Κόμματος σε λάθος επιλογές».

Ρωτήσαμε τον Φαήλο Κρανιδιώτη σχετικά και μας είπε:

Πώς να σχολιάσω, ένας ταπεινός έφεδρος Αξιωματικός των Αλεξιπτωτιστών τον Στρατάρχη Αϊβαλιώτη, με την πολυήμερη στρατιωτική θητεία; Μπορεί να πει ότι θέλει, αρκεί να μην πει ότι είμαι σαν την αφεντιά του.

Πάντως επί της ουσίας, εδώ και πάνω από ένα χρόνο έλεγα κι έγραφα ότι μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά η παράταξη έχει ιδέες κι Αρχηγό και δεν υπάρχει χώρος για κόμματα διαμαρτυρίας. Η έντιμη λύση θα ήταν η αυτοδιάλυση, τώρα έρχεται η διάλυση. Δικαιώνομαι. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ, είναι έντιμοι πατριώτες, που μπορεί να φωνάζουν λίγο παραπάνω αλλά κατά βάση θέλουν λογικά πράγματα: δυναμική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της όλης εγκληματικότητας, σοβαρή και υπερήφανη αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων. Αυτά τα υπηρετεί με σοβαρότητα η μεγάλη φιλελεύθερη, λαϊκή και πατριωτική παράταξη της Ν.Δ. κι ο αδιαμφισβήτητος Αρχηγός της. Έχουν πλέον μία, την μόνη αξιόπιστη, πατριωτική επιλογή με προοπτική εξουσίας. Άλλωστε το ανθρώπινο μάτι δεν είναι αρκετά γρήγορο για να παρακολουθεί τις αλλεπάλληλες αλλαγές θέσεων της οδού Καλλιρόης, χωρίς αρχές και ιδέες.   

Keywords
Τυχαία Θέματα