O Ρονάλντο , ο Περέιρα και ο πρόεδρος

Εκεί που οι νόμοι εφαρμόζονται ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου (βλέπε χρυσή μπάλα) δέχεται κριτική και τιμωρείται. Στην Ελλάδα της ανομίας προκαλείς χιλιάδες κόσμου και την επομένη αποθεώνεσαι.

Αυτή είναι η μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην Super League και την ισπανική La Liga και βέβαια τις περιπτώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού

Βίτορ Περέιρα και του ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων Κασάμι με τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ.

Άπαντες πανηγύρισαν άκρως προκλητικά τα γκολ απέναντι σε ΑΕΚ και Μπάρτσα στις έδρες των αντιπάλων τους. Για τον Ρονάλντο όμως βγήκε ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας Χαβιέ Τέμπας και καυτηρίασε τον τρόπο πανηγυρισμού του Πορτογάλου. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις προκλητικές χειρονομίες. Τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να προκαλέσουν την βία στην εξέδρα. Ίσως υπάρξει πρόστιμο ή τιμωρία για κάποιες αγωνιστικές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην Ελλάδα αντίθετα ο πρόεδρος της Λίγκας ο κύριος Μποροβήλος προφανώς δεν έμαθε τίποτα για τους πανηγυρισμούς του ΟΑΚΑ και βέβαια δεν είπε τίποτα. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δυο εβδομάδες για να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και να καλέσει τα δυο μέλη του Ολυμπιακού σε απολογία.

Και πάλι καλά να λέμε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα