Hot Pursuit (Καυτή καταδίωξη)

14:46 3/6/2015 - Πηγή: Antinews

Στο Hot Pursuit μια άπειρη αστυνομικός συνοδεύει μια δύστροπη μάρτυρα στο δικαστήριο για να καταθέσει ενάντια σε έναν έμπορο ναρκωτικών ενώ τις κυνηγάνε διεφθαρμένοι αστυνομικοί.

Η κωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος και το Hot Pursuit είναι από τα χειρότερα δείγματα. Η πλοκή είναι ανύπαρκτη και δεν υπάρχει κανένα hot pursuit αφού οι κακοί είναι για πέταμα και η δράση ελάχιστη. Οι δυο ηρωίδες τρέχουν χωρίς να χρειάζεται για μια δίκη που ποτέ δε βλέπουμε. Αυτά βέβαια δε θα με πείραζαν αν το έργο ήταν αστείο. Όμως πώς να γελάσω όταν π.χ. η Ντανιέλα κοροϊδεύει ξανά και ξανά την Κούπερ επειδή είναι κοντή ή το «ξεκαρδιστικό» περιστατικό από το παρελθόν της τελευταίας είναι ότι χτύπησε κάποιον με taser; Και φυσικά υπάρχουν τα «υποχρεωτικά» σε αμερικανική κωμωδία «αστεία» για τα απόκρυφα του ανθρώπινου σώματος, που ήταν πετυχημένα στο American Pie πριν πολλά χρόνια. Η Reese Witherspoon και η Sofia Vergara δείχνουν να μην ξέρουν πώς να παίξουν και η σκηνοθεσία δεν τις βοηθάει καθόλου. Ακόμη και στη σκηνή όπου πλακώνονται το κάνουν με βαρετό τρόπο. Οι σεναριογράφοι θέλησαν να βάλουν χιούμορ παντού, με αποτέλεσμα να κουράζουν περισσότερο, ενώ το φινάλε δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκε και γυρίστηκε σε μια μέρα.

Στη διάρκεια των credits του Hot Pursuit υπάρχουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, όπου έγιναν διάφορα ευτράπελα. Κι αυτά ήταν κρύα κι αδιάφορα αλλά οι ηθοποιοί διασκέδαζαν. Ίσως επειδή πληρώθηκαν για μια μπούρδα.

Captain America

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα