H προγραμματική ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο στρατηλάτης και η «σάλπιγγα της αποκάλυψης»

Ως ένα απ’ τα δείγματα της «προγραμματικής ενηλικίωσης» του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε η Αυγή την ημερίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εθνική άμυνα. Την ίδια ώρα μια φιλική προς το ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα η «Εφημερίδα των Συντακτών» με άρθρο του Δημήτρη Ψαρά έκανε λόγο για «ακροδεξιά επιδρομή στελεχών του “βαθέος κράτους” στον ΣΥΡΙΖΑ,

με όχημα την ειδίκευση σε “αμυντικά θέματα”».

Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή τον Κώστα Γρίβα εκ των συντακτών του αμυντικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ενδιαφέροντα χόμπι όπως το να δίνει συνεντεύξεις και να αρθρογραφεί στον τύπο της ακροδεξιάς. Απ’ τα μεγαλύτερα σουξέ του είναι η συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Κόσμο» του πρώην υπαρχηγού της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ζαφειρόπουλου (http://national-pride.org).

Όπως πληροφορούμαστε απ’ την ερώτηση του άλλοτε πρωτοπαλίκαρου της Χρυσής Αυγής ο Κώστας Γρίβας στο βιβλίο του «η σάλπιγγα της αποκάλυψης» κάνει λόγο για «έναν μελλοντικό ισλαμισμό που θα συνδυάζει φαινόμενα επαναστατικού μαρξισμού και τύπου Αλ Κάιντα φονταμενταλισμού»! Το πιο σπουδαίο είναι ότι ο κύριος Κώστας Γρίβας θεωρεί μεγάλο διπλωμάτη τον …Άκη Τσοχατζόπουλο.

Τι σχέση έχει τώρα αυτός το τύπος με τον Θοδωρή Δρίτσα και τον Κώστα Ήσυχο; Άγνωσται οι βουλαί... Κάτι από Καρυπίδη μυρίζει. Πραγματικά κύριε Τσίπρα τώρα κατανοούμε την αγωνία σας στον Ακροπόλ για το αν υπάρχει ένας ψυχίατρος. Αν βρείτε τις ακριβώς συμβαίνει με την «επιδρομή ακροδεξιών του βαθέος κράτους» στο κόμμα σας ενημερώστε μας και εμάς. Α, ενημερώστε πρώτα το άλλο μισό σας κόμμα αυτό που ο συνεργάτης σας κύριος Νίκος Παππάς κατηγορεί ως όργανο της διαπλοκής επειδή διαφωνεί με το Βουδούρη και αν σας είναι εύκολο πριν από τις εκλογές και δημοσίως, ενημερώστε και τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα