Debate, φάλαινες και «καυτοί γάμοι»

Ντιμπέιτ θέλει ο Τσίπρας. Πριν λίγο ήθελε μόνο εκλογές. Αλλάζουν οι άνθρωποι μαζί με τις δημοσκοπήσεις…

Μπορεί βέβαια να το χρειάζεται μόνο και μόνο για να προπονηθεί πριν το μεγάλο ματς με τον Λαφαζάνη και τις συνιστώσες,

Ότι θέλει να γίνει Πρωθυπουργός το έχουμε εμπεδώσει. Άλλωστε μετά τον ΓΑΠ, όλοι έχουν δικαίωμα σε μια θέση κάτω από τον ήλιο του Μαξίμου.

Μεγάλη ζημιά έκανε ο Κρίτωνας στο ΠΑΣΟΚ. Μαζί του αναμένεται να αποχωρήσουν από το Κίνημα και όλες οι φάλαινες…

Η «στήλη» δηλώνει για ακόμη μία φορά τον απεριόριστο θαυμασμό της προς την κυρία Ζωή. Μας είχε πείσει ότι η προσπάθεια της ΝΔ στην προανακριτική ήταν να συγκαλύψει το σκάνδαλο. Τώρα το επεκτείνει και μας πληροφορεί ότι πίσω από το κακούργημα του Παπακ (και τα λοιπά) κρύβεται επικοινωνιακή τακτική της Συγγρού.

Μιλάμε για ολιστική θεώρηση της πολιτικής. Ότι και να κάνει ο αντίπαλος, υπάρχει εύκολη και γρήγορη εξήγηση.

Ένα μόλις βήμα βρίσκεται η κυρία Κωνσταντοπούλου, πριν το αλάθητο του Λαζόπουλου. Ο οποίος εξαπολύει τόσο απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, που τον πήραν πρέφα μέχρι και τα θηλαστικά του Κρίτωνα…

Εκτός κι αν το θέμα του Λάκη είναι ότι με τη χώρα εκτός Μνημονίου θα πρέπει να ξαναψάχνει για θεματολογία.

Ο υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας Βίτορ Γκάσπαρ δήλωσε χθες ότι η κυβέρνησή του θα τηρήσει τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις τις οποίες έχει αναλάβει έναντι των πιστωτών της παρά την εκτίμηση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ότι η ύφεση στη χώρα θα είναι βαθύτερη της προβλεπομένης εμποδίζοντάς την να τις επιτύχει.

Πορτογάλε Στουρνάρα, είσαι τουλάχιστον γερμανοτσολιάς, ταγματασφαλήτης, εγκάθετος, κρυπτοθαυμαστής της Μπάγερν Μονάχου και υπηρέτης των πολιτικών της Μέρκελ.

Ενώ ο αυθεντικός Στουρνάρας μας λέει ότι θα βγάλει ομόλογο το 2014.

Τον Βαρουφάκη τον ρώτησε ή κάνει πάλι του κεφαλιού του;

Μας έπρηξαν οι Γάλλοι με τους γάμους των ομοφυλόφιλων. Οι πτωχοί καθυστερημένοι απόγονοι των Γαλατών και του γερμανικού φύλου των Φράγκων κυνηγούσαν ακόμη καμαριέρες όταν στην Τήλο καιγόταν το πελεκούδι…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα