Γιώργος Μαζωνάκης: «Τα λουλούδια είναι πάρα πολύ φθηνά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Του αρέσει να πειραματίζεται και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και στα video clip του. Από τον κανόνα δεν ξέφυγε και το τελευταίο του στο οποίο ο τραγουδιστής εμφανίζεται ως… Τσάρλι Τσάπλιν.

Ο ίδιος δήλωσε: «Μ’ αρέσει πολύ αυτό γιατί είναι μέρος της προσωπικότητάς μου.. γι’ αυτό

άλλωστε μ’ αρέσει και ο κινηματογράφος».

Για το λουλουδοπόλεμο που γίνεται κάθε φορά που εμφανίζεται επί πίστας, ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε: «Μην παραμυθιάζεστε με όλα αυτά, γιατί τα λουλούδια είναι πάρα πολύ φθηνά πια σε βαθμό εξευτελιστικό και συμβαίνει κάποιες πολύ ιδιαίτερες βραδιές… Η κρίση είναι παντού. Είναι ένα φαινόμενο που έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια, απλώς οι Έλληνες έχουμε την ιδιότητα να τα παίρνουμε χαμπάρι την τελευταία στιγμή μέχρι να πει το πρόβλημα στο σπίτι μας».

Τέλος, για τη συναυλία του στις 8 Ιουνίου με την οποία θα γιορτάσει τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία είπε: «Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει 20 χρόνια παρ’ όλο που τα πάω καλά με την ηλικία μου οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Δείτε το νέο του βίντεοκλιπ:

Keywords
Τυχαία Θέματα