DVD «καίει» «λαδιάρη» αριστερό υπουργό;

17:58 4/3/2019 - Πηγή: Antinews

Στην πιάτσα κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες ένας επιχειρηματίας κρατώντας στα χέρια του ένα DVD. Πηγαίνει και συναντά διάφορους μαθαίνουμε λέγοντας ότι έχει μια συνομιλία – φωτιά για υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όποιος έχει δει το σχετικό υλικό λέει ότι πράγματι πρόκειται για συνομιλία – φωτιά όπου ενδεχομένως να υπάρχει περίπτωση δωροδοκίας υπουργού.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι ζητάει πολλά λεφτά ή μια άλλη φήμη λέει ότι ζητά δικαστική προστασία σε περίπτωση

που κάποιοι θελήσουν να τον κλείσουν στη φυλακή, τον ίδιο ή την οικογένειά του.

Δεν έχει σημασία ο σκοπός αλλά το μέσο. Αν αυτό είναι ένα υλικό που όντως ενοχοποιεί κάποιους. Γιατί αν πρόκειται για κάτι τέτοιο τότε μπορεί μέχρι και να πέσει η κυβέρνηση.

Αν υπάρχει «λαδιάρης» αριστερός υπουργός που φαίνεται σε ταινία να παίρνει λεφτά τότε είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

Λέγεται ότι το DVD αυτό έχει πέσει στα χέρια κάποιου εκδότη, επιχειρηματία, ή ποιος ξέρει τι άλλο. Μπορεί να βρίσκεται και στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και να περιμένει τον κατάλληλο χρόνο για να το ρίξει στο τραπέζι.

Όμως, θα έχει σημασία και πότε γυρίστηκε αυτό το DVD, ποια περίοδο δηλαδή υπάρχει αυτός ο «λαδιάρης».

Αφορά σε μια άσχετη με το Μακεδονικό περίοδο και με τις καταγγελίες περί χρηματισμού στελεχών της κυβέρνησης;

Αφορά σε προγενέστερη του Μακεδονικού περίοδο και αφορά δημόσια έργα; Μήπως ο χρηματισμός έγινε γιατί κάποιος π.χ. μπορεί να πήρε δανεικά από τράπεζες, τα οποία ουδέποτε έχει σκοπό να τα επιστρέψει;

Ή μήπως να είναι λεφτά από μυστικές μπίζνες που ποτέ δεν μάθαμε ότι έγιναν;

Πολλά μπορούν να ειπωθούν. Όπως και για τα ονόματα των αξιότιμων κι ευυπόληπτων υπουργών μας που κρατάνε γερά τη σημαία του αριστερού πλεονεκτήματος.

Για να δούμε; Θα τολμήσει κανείς να τα βγάλει όλα στη φόρα; Με αποδείξεις βεβαίως κι όχι έτσι αστήριχτα. Και να δούμε τότε ποιος θα τρέχει να σωθεί πηδώντας από τις νερατζιές του Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα