… Θερμά συγχαρητήρια στους νεοδημοκράτες!

Του Χρήστου Μπολώση

Διαβάζω στη «δημοκρατία» της 4η Ιανουαρίου: «…να γνωρίζουν ότι, όσο προετοιμάζουν τον ελληνικό λαό μέσω τέτοιων δηλώσεων, θα τον βρουν σύσσωμο απέναντί τους. Εμείς δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παρέκκλιση ούτε κατά ένα εκατοστό από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα…».

Επίσης: «…Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αμφίσημες δηλώσεις, όπως οι πρόσφατες του κ. Συρίγου. Θα έπρεπε να είναι σαφές σε όλους και κυρίως στους βουλευτές της Ν.Δ. ότι δημόσιες τοποθετήσεις τους μπορούν να γίνουν

αντικείμενο εκμετάλλευσης από την τουρκική πλευρά…».

Ποιος τα είπε αυτά; Ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Δημήτριος Μάντζος.

Κατόπιν αυτών, να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους νεοδημοκράτες που έφτασαν το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε τέτοιο έσχατο σημείο κατάπτωσης, ώστε να δέχεται μαθήματα πατριωτισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τους βουλευτές της Ν.Δ., στους οποίους αναφέρεται ο κ. Μάντζος, αυτοί απέδειξαν ότι «δεν μασάνε», όταν ψήφισαν ομοθυμαδόν τον νόμο για τους λαθρομετανάστες.

Αλήθεια, το θυμάστε εκείνο το σκυλάκι μπροστά στο χωνί του γραμμοφώνου και από κάτω το θρυλικό «His Master’s voice»; Τι πάω και θυμάμαι τώρα…

The post … Θερμά συγχαρητήρια στους νεοδημοκράτες! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα