Ρεκόρ για το Halo 4

Ρεκόρ πωλήσεων το Halo 4. Δείτε επίσης τον Master Chief να...φλερτάτει την Χριστιάνα!

Το Halo 4, το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία της Microsoft, κάνει το πιο εντυπωσιακό ντεμπούτο στην ιστορία της σειράς. Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις έχουν ήδη φτάσει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του τα 220 εκατομμύρια δολάρια και το πιο πιθανό είναι να φτάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια παγκοσμίως

μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας.

Έτσι, πλέον οι πωλήσεις των 200 εκατομμύριων δολάριων του Halo: Reach σε Ευρώπη και Αμερική -ενός video game που είχε κυκλοφορήσει το 2010 από την Bungie- φαντάζουν πλέον...λίγες. Εδώ αξίζει να θυμηθούμε ότι όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Halo 3 μόνο στην Αμερική, είχε πουλήσει κι αυτό με την σειρά του αντίτυπα συνολικής αξίας 170 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα νούμερο άκρως εντυπωσιακό. Πλέον η σειρά Halo έχει αποφέρει στη Microsoft έσοδα της τάξεως των 3,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το λανσάρισμα του Halo 4 θεωρείται πλέον το «πιο επιτυχημένο ψυχαγωγικό event της χρονιάς», όπως δηλώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μιας και αυτό το ρεκόρ ίσως σπάσει με τη σημερινή κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops II από την Activision.

Ο Master Chief και η παρέα του έσπασαν άλλο ένα ρεκόρ. Αναφερόμαστε για αυτό των περισσοτέρων online παικτών κατά το λανσάρισμα ενός video game. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε ημερών, πάνω από 4 εκατομμύρια παίχτες έπαιξαν online με τον συνολικό χρόνο παιχνιδιού γι’ αυτές τις ημέρες να ξεπερνάει τις 31,4 εκατομμύρια ώρες! Ο συνολικός χρόνος παιχνιδιού για όλη τη σειρά Halo -αν και δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς- σίγουρα ξεπερνάει τις 5 δισεκατομμύρια ώρες, όπως δήλωσε διθυραμβικά η Microsoft.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του GameWorld.

Ο...άτακτος Master Chief!
Ο δημοφιλής ήρωας ήταν το επίκεντρο του Halo 4 event που διεξήχθη αυτό το Σάββατο στην Τεχνόπολη. Παρακάτω θα τον δείτε να φωτογραφίζεται με τους Users. Στην πρώτη φωτογραφία βρίσκεται μαζί με την Χριστιάνα και στη δεύτερη στέκεται επιβλητικός ανάμεσα στο Μάνο και τον Παντελή. Όμως το ρεπορτάζ δε σταματάει εδώ. Με την...κρυφή κάμερα του GameWorld ανακαλύψαμε τον Master Chief να έχει πάρει αγκαλιά τη Χριστιάνα και να αγνοεί εντελώς τον Μάνο όπως μπορείτε να δείτε στη photo!

Keywords
Τυχαία Θέματα