Τέλος το online gaming στα Wii και Nintendo DS

Η αυλαία πέφτει στις 20 Μαΐου.

Η online υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection φτάνει στο τέλος της στις 20 Μαΐου. Όσοι παίζετε ακόμα Smash Bros Brawl ή Mario Kart Wii

online θα πρέπει να κάνετε την μετάβαση στην νέα κονσόλα της Nintendo, Wii U και το Mario Kart 8 που κυκλοφορεί αυτόν τον Μάη.

Η διακοπή της υπηρεσίας θα επηρρεάσει και το Nintendo DS σε παιχνίδια όπως το Mario Kart, Metroid Prime Hunters, Pokemon και Animal Crossing: Wild World.

Το Wii Shop Channel και το DSi Shop θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά όπως και τα Internet Channel και Youtube Channel. Τέλος θα δώσει η Nintendo και στην υπηρεσία του 3DS, Nintendo Video. Η δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να βλέπετε μικρής διάρκειας 3D βίντεο θα αποσυρθεί από το Nintendo E-shop στις 31 Μαρτίου.

Με τις χαμηλές πωλήσεις του Wii U είναι μια λογική κίνηση από πλευράς Nintendo που θα μειώσει το λειτουργικό κόστος της εταιρείας και θα στρέψει το ενδιαφέρον περισσότερων fans προς τις νέες κονσόλες. Την πλήρη λίστα των τίτλων που δεν θα υποστηρίζουν πλέον online multiplayer λόγο της διακοπής της υπηρεσίας Nintendo Wi-Fi Connection μπορείτε να δείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα