Steam: Στο χέρι των developers οι εκπτώσεις

Θα μπορούν να θέτουν τις δικές τους προσφορές όποτε θελήσουν.

Οι προγραμματιστικές εταιρείες θα έχουν την δυνατότητα να προχωράνε σε εκπτώσεις στα games τους μέσα από την πλατφόρμα του Steam, δίχως να χρειάζεται η διαμεσολάβηση της Valve.

Με τα έως τώρα δεδομένα,

οι developers πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με την Valve για τις προσφορές που θα ήθελαν να βάλουν στα games τους και να κανονίσει ο καθένας ξεχωριστά την περίοδο τους και το ύψος της έκπτωσης. Με το νέο σύστημα που πρόκειται να εισάγει η Valve, οι προγραμματιστικές εταιρείες θα είναι σε θέση να προχωρούν σε προσφορές όποτε θελήσουν οι ίδιοι, θέτοντας την χρονική περίοδο που θα ισχύουν καθώς και το ποσό της έκπτωσης.

Η αποκάλυψη έγινε από έναν developer με το ψευδώνυμο "Sharkiller", ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από το νέο "εργαλείο" εκπτώσεων (μπορείτε να την δείτε στην gallery του άρθρου). Η Valve επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας ότι η δυνατότητα αυτή που δίνει στις εταιρείες ανάπτυξης είναι μέρος ενός πλάνου που θα τις φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές.

Όπως φαίνεται ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερες προσφορές. Κάτι τέτοιο, εκτός του ότι θα μας... αδειάσει τις τσέπες, θα δώσει την ευκαιρία σε μικρές εταιρείες να προωθήσουν τα games τους μέσα από προσφορές βγαίνοντας κερδισμένοι τόσο αυτοί, όσο και οι χρήστες που αγοράζουν μέσα από το Steam. Πώς σας φαίνεται η κίνηση της Valve;

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα