Στην ακμή του το PS3

Η Sony πιστεύει ότι η κονσόλα της είναι στην καλύτερη εποχή της.

Παρ’ όλο που οι φήμες για το PlayStation 4 εξακολουθούν να υφίστανται, η Sony πιστεύει πως το PlayStation 3 βρίσκεται ακόμη στην ακμή του.

Όπως και σε όλες τις παρόμοιες καταστάσεις έτσι και εδώ γεννιούνται ερωτήματα τόσο σε όσους έχουν την κονσόλα όσο και

όσους δεν την προτίμησαν. Όσοι δεν αγόρασαν το PS3 πολύ πιθανόν να σκεφτούν να περιμένουν μέχρι να βγει το επόμενο μοντέλο. Ο διευθυντής της Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, δήλωσε "Πιστεύω πως το PS3 είναι στο ζενίθ του και είναι κατάλληλη στιγμή για τους καταναλωτές να το αγοράσουν φέτος. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν αυτή και την επόμενη χρονιά. Παράλληλα οι τιμές των παιχνιδιών είναι πολύ προσιτές και έχουμε ανακοινώσει την σειρά Essentials για την Ευρώπη. Οπότε για όσους ανησυχούν για τα χρήματα που θα δαπανήσουν, είναι η καλύτερη πρόταση για τα φετινά Χριστούγεννα".

Για όσους έχουν ήδη αποκτήσει το PS3 ο Yoshida έδωσε έμφαση σε τίτλους όπως το The Last of Us της Naughty Dog και το Beyond: Two Souls της Quantic Dream, παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το PS3. Τέτοιου είδους κινήσεις δείχνουν πως η Sony είναι έτοιμη να επενδύσει σε αποκλειστικότητες, ακόμα κι αν η κονσόλα οδεύει προς το τέλος της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι κονσόλες τείνουν να αυξάνουν τις πωλήσεις τους όσο πλησιάζουν προς το τέλος της "καριέρας" τους, λόγω της χαμηλότερης τιμής τους. Όπως επιβεβαίωσε ο Yoshida όμως, δεν θa δούμε περαιτέρω μειώσεις στην τιμή του PS3, αφού η εταιρία είναι ικανοποιημένη με το τωρινό αντίτιμο που ζητά για τις υπηρεσίες, τα παιχνίδια και την κοστολόγηση των προϊόντων της.

Πλανάται επίσης η πληροφορία πως μπορεί να δούμε την super slim έκδοση του PS3 στο Tokyo Game Show, αλλά ο Yoshida χαρακτήρισε κάτι τέτοιο απλά ως φήμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα