Ποιοι gamers βλέπουν το περισσότερο πορνό;

PlayStation, Xbox ή Wii; Ποιες χώρες προηγούνται;

Το PornHub ανακοίνωσε τα ποσοστά των χρηστών της (ή καλύτερα "έδωσε στεγνά") όσον αφορά τις κονσόλες και τις χώρες από τις οποίες συνδέονται.

Κατά την άποψή μου βέβαια θα πρέπει να έχει τάσεις μαζοχισμού κάποιος για να συνδεθεί στο Internet από την κονσόλα του, εκτός κι αν το PC του έχει πάθει κάτι ή αν βρίσκεται εκτός σπιτιού άρα θα μπει από κάποια φορητή κονσόλα. Όπως και να έχει, οι κάτοχοι Xbox έμειναν στην κορυφή της λίστας για άλλη μια χρονιά, όπως και οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα Xbox ήταν πρώτα στη λίστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με ποσοστό 45,7% έναντι 40% των κονσολών PlayStation. Στα Wii υπάρχουν πιο χαμηλοί τόνοι (8,2%), στο PS Vita φτάνουμε στο 5% ενώ το αθώο 3DS αρκείται στο 1,1%.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, πέρυσι τέτοια εποχή τα Xbox είχαν το 70,5 (!), τα Wii έρχονταν δεύτερα με 69,6% (!) και οι κονσόλες PlayStation είχαν ποσοστό στο 36,8%. Τεράστιο μερίδιο αγοράς είχε το PS Vita με 57,3%! Πραγματικά αδιανόητο. Απ' ότι φαίνεται κάποιοι δεν αγόραζαν το PS Vita για τα games του, αλλά για να περνούν...ευχάριστες ώρες μαζί του στο δωμάτιό τους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Φέτος όμως απ' ότι φαίνεται εγκατέλειψαν τελείως την κονσόλα τους.

Μία ακόμη απλή εξήγηση είναι ότι εξαιρετικά μικρός αριθμός χρηστών συνδέεται στην υπηρεσία από κονσόλα, επομένως τα δείγματα αλλάζουν αρκετά εύκολα.

Οι top χώρες
Ευτυχώς λόγω του ότι στην Ελλάδα ζούμε 11 εκατομμύρια άνθρωποι, βρεθήκαμε εκτός της λίστας με τις top χώρες προβολής πορνό.

Πρώτη ήταν η Αμερική με τεράστια διαφορά, δεύτερη η Αγγλία και τρίτος ο Καναδάς. Η Ινδία ανέβηκε τρεις θέσεις πάνω, από την έβδομη στην τέταρτη, λόγω ανάπτυξης της τοπικής τεχνολογίας. Ακολουθούν στην πέμπτη θέση Γερμανία και μετά κατά σειρά Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία, Βραζιλιά και Μεξικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld