Call of Duty: Advanced Warfare: Havoc DLC

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η Activision ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την ημερομηνία κυκλοφορίας του Havoc, του πρώτου DLC για το Call of Duty: Advanced Warfare.

Οι φίλοι του Zombies mode του Call of Duty:

Black Ops αναμένεται να χαρούν ιδιαίτερα, καθώς στο DLC περιλαμβάνεται το Exo Zombies ένα νέο co-op mode. Στο τελευταίο μάλιστα συναντάμε και ένα εξαιρετικά δυνατό καστ από voice actors που περιλαμβάνει τον John Malkovich και τον Bill Paxton.

http://www.youtube.com/watch?v=A4foORFZxuk

To περιεχόμενο του Havoc όμως δεν περιορίζεται στο Exo Zombies mode, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τέσσερις νέοι χάρτες για το multiplayer, οι οποίοι ονομάζονται Core, Drift, Sideshow και Urban. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν το DLC θα έχουν την δυνατότητα να σπείρουν τον όλεθρο με ένα νέο assault rifle, το ΑΕ4-Widowmaker. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από αυτό το όπλο.

http://www.youtube.com/watch?v=1b25hy5XALw

Να σημειωθεί ότι το Havoc DLC θα κοστίζει 15 ευρώ, ενώ είναι δωρεάν για τους κατόχους του Season Pass. To τελευταίο κοστίζει 50 ευρώ. Θυμίζουμε επίσης ότι στα πλαίσια της συμφωνίας της Microsoft με την Activision, το Havoc DLC θα διατεθεί στις 27 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Xbox One. Στα PC και στις κονσόλες της Sony αναμένεται στα τέλη του Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου.

Εσείς θα αγοράσετε το Havoc DLC; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Advanced Warfare από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα