Παρουσίαση του Total War: Rome II στη Ρώμη

Το GameWorld ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και συνάντησε τις Ρωμαϊκές λεγεώνες!

Κατά γενική ομολογία φέτος είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τους λάτρεις των Real-time strategy. Η αρχή έγινε με το expansion του Starcraft II, ονόματι Heart of the Swarm, ενώ τον περασμένο μήνα ήταν η σειρά της Relic Entertainment να μας ταξιδέψει στα...χαρακώματα με το Company of Heroes 2. Τον προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει άλλη μια σημαντική και πολυαναμενόμενη δημιουργία

του χώρου και συγκεκριμένα το sequel του Rome: Total War. To Total War: Rome II έχει αναπτυχθεί από την ιδιαίτερα έμπειρη Creative Assembly, η οποία μόλις πέρυσι μας ταξίδεψε για ακόμη μια φορά στην φεουδαρχική Ιαπωνία με το Fall of the Samurai expansion του Total War: Shogun II.

H Creative Assembly αυτό το διάστημα ετοίμασε μια preview έκδοση της επερχόμενης δημιουργίας της και προσκάλεσε δεκάδες δημοσιογράφους στην Ρώμη για να την δοκιμάσουν. Το GameWorld φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το το σημαντικό event και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Με δεδομένο ότι έως και τις 2 Αυγούστου δεσμευόμαστε να μην αποκαλύψουμε το περιεχόμενο της preview έκδοσης, σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα από την πραγματικά πρωτότυπη παρουσίαση του Total War: Rome II.

Ταξίδι στην αρχαία Ρώμη
Το event έλαβε χώρα στις 11 Αυγούστου στα περίφημα Cinecittà studios που βρίσκονται λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Ρώμης. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν στεγάσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του χώρου όπως το Ben-Hur και το Cleopatra, καθώς και το πρόσφατο The Passion of Christ. Από το 2004 έως και το 2007 στα Cinecittà studios έγιναν τα γυρίσματα της σειράς Rome, μιας μεγαλειώδης συμπαραγωγής των καναλιών BBC και HBO, τα όποια δυστυχώς διακόπηκαν ύστερα από μια μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος των σκηνικών.

Movies 1126,1127,1150,1188,1189,1190,1191

Η Creative Assembly πολύ εύστοχα επέλεξε να κάνει την παρουσίασή της στα εναπομείναντα σκηνικά της σειράς Rome και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες στην gallery του άρθρου, το τελικό αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η βρετανική εταιρεία επιστράτευσε ακόμη και τις Ρωμαϊκές λεγεώνες για να μας μεταφέρει αυτούσιο το κλίμα της αρχαίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Movies 1128, 1133, 1137, 1140

Διοίκηση στρατευμάτων σε συνθήκες καύσωνα
Μετά την λήξη της...σεμνής τελετής οδηγηθήκαμε σε έναν όχι και τόσο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για να δοκιμάσουμε την preview έκδοση του Total War: Rome II. O Al Bickham, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Creative Assembly, ανέλαβε να μας καλωσορίσει και αφού μας παρουσίασε το εισαγωγικό cutscene του Total War: Rome II μας οδήγησε στα PC όπου είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε για μερικές ώρες την preview έκδοση. Όπως προαναφέραμε έως και τις 2 Αυγούστου η Creative Assembly έχει θέσει embargo και δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της. Η εμπειρία μας πάντως ήταν αρκετά βασανιστική, καθώς στον χώρο ο υδράργυρος χτυπούσε κόκκινο και επιπλέον δεν υπήρχε κλιματισμός. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι αρκετοί από τους δημοσιογράφους της Βόρειας Ευρώπης τράπηκαν προς φυγή από τα πρώτα κιόλας λεπτά ενασχόλησής τους με το παιχνίδι, καθώς δεν άντεξαν την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Movie 1153

Εντυπώσεις-συμπεράσματα
Η Creative Assembly μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς η όλη παρουσίαση του Total War: Rome II ήταν αρκετά πρωτότυπη και ευφάνταστη από όλες τις απόψεις. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν οι Ρωμαίοι λεγεωνάριοι και η μικρή παρέλαση τους που στήθηκε στα Cinecittà studios. Η επιλογή του χώρου ήταν η πλέον ιδανικότερη, καθώς ακόμη κι αν γνωρίζαμε ότι πρόκειται για απλά σκηνικά, η αίσθηση που μας άφησαν ήταν μοναδική και έστω και για λίγα λεπτά νιώσαμε ότι μεταφερόμαστε σε μία άλλη εποχή. Πλέον ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Αυγούστου όπου θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο gameplay και στους μηχανισμούς του νέου Total War στο σχετικό preview που θα ετοιμάσουμε.

To Total War: Rome II θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PC.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα