Παρουσίαση Razer Leviathan

Ένα σετ soundbar-subwoofer που πάει παντού!

Φίλοι του GameWorld gr καλησπέρα.

Σήμερα στο GameWorld σας παρουσιάζουμε το Razer Leviathan, ένα σύστημα subwoofer από την Razer για το PC σας, αλλά και για laptop,

smartphone, tablets και τηλεοράσεις.

Το Razer Leviathan προσφέρει 5.1 Dolby Surround ήχο, ιδανικό για να παίζετε games, να ακούτε μουσική ή να βλέπετε ταινίες. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει αντίστοιχα τρία προκαθορισμένα equalizer modes. Συνδέεται από το οριζόντιο sound bar που βλέπετε μέσω Auxiliary ή Optical θύρας, αλλά ακόμα και ασύρματα μέσω Bluetooth 4 εύρους 10 μέτρων. Η απόκριση συχνότητας του soundbar ξεκινάει από τα 180Hz και φτάνει στα 20Khz και το βάρος του είναι 2 κιλά.

http://www.youtube.com/watch?v=ID9r890ys7I

Το subwoofer του Leviathan, 5.25 ιντσών, είναι ικανοποιητικό στο άκουσμα ηχητικών εφέ και μουσικής, με αρκετά καλό μπάσο, απλά μπουκώνει λίγο στο άκουσμα φωνών σε υψηλή ένταση. Αμφότερα τo Sound bar και το subwoofer καταναλώνουν 30 watt έκαστο. Το Subwoofer ζυγίζει 2.35 κιλά και έχει απόκριση συχνότητας 20-180Hz.

Λόγω του μικρού βάρους του και των πολλών δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, το Razer Leviathan μεταφέρεται και χρησιμοποιείται εξίσου εύκολα οπουδήποτε. Στην παραπάνω παρουσίαση μπορείτε να το ακούσετε μέσω δύο sound tests που πραγματοποιήσαμε.

Η τιμή του Razer Leviathan ξεκινάει από τα 193 ευρώ όπως μπορείτε να δείτε και στο Bestprice.gr. To κόστος του μπορεί να χαρακτηριστεί υψηλό σε σχέση με άλλα ηχεία 5.1 Dolby Surround, με τη διαφορά ότι εδώ η συνδεσιμότητα και το στήσιμο είναι θέμα δευτερολέπτων και ουσιαστικά πληρώνετε την φορητότητα και το brand αλλά και το packaging της Razer. Η τελική επιλογή είναι στην κρίση σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα