Οι LizardSquad έβαλαν στο στόχαστρο το Steam!

Πως θα χτυπήσει η διάσημη ομάδα από hackers;

Αφότου έριξαν το PSN και το Xbox Live με DDoS Attack, οι LizardSquad ανακοίνωσαν μέσω Facebook ότι σκοπεύουν να χτυπήσουν και την δημοφιλέστατη πλατφόρμα της Valve Steam. Για το συγκεκριμένο

δημοσίευμα μας ενημέρωσε ο Άρης Γεωργίου (n3cromayhem).

Η μόνη φορά που είχε γίνει σοβαρή παραβίαση στο Steam ήταν τον Νοέμβριο του 2011 όταν ο ίδιος ο Gabe Newell είχε δηλώσει πως οι χρήστες θα έπρεπε να αλλάξουν κωδικούς και καλού κακού να "προσέχουν τις πιστωτικές τους κάρτες". Η αλήθεια πάντως είναι ότι το σύστημα προστασίας του Steam απαιτεί ακόμα κι όποιος γνωρίζει τον κωδικό να εισάγει πενταψήφιο κωδικό που θα λάβει στο email του. Συν τις άλλοις, όσοι χρησιμοποιείτε PayPal αντί για απευθείας πιστωτική κάρτα είστε καλυμένοι.

Σε κάθε περίπτωση, το ευτυχές γεγονός είναι ότι ακόμα κι αν κάποιος κάνει login στο Steam account σας δεν μπορεί να κλέψει games απ' τον λογαριασμό σας.

Πιθανόν οι LizardSquad στοχεύουν σε κάποια DDoS attack και δημοσιοποίηση στοιχείων πιστωτικών καρτών, συνεπώς καλό θα ήταν να αφαιρέσετε τέτοια στοιχεία απ' το account σας για λόγους προστασίας.

Για εκτενή συζήτηση γύρω από το Steam επισκεφθείτε το παρακάτω forum topic. Αν θέλετε να βρείτε φίλους στο Steam τότε γράψτε εδώ το Steam ID σας ώστε να ανταλλάξετε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα