Πάνω από 4,6 εκατομμύρια άτομα έπαιξαν την Beta έκδοση του Destiny.

Πιο συγκεκριμένα, ο ακριβής αριθμός όσων έπαιξαν την Beta έκδοση του παιχνιδιού, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ήταν 4.638.937, όπως ανακοίνωσε η Activision.

Η Beta έκδοση, που έκλεισε το την Κυριακή, ξεκίνησε αρχικά στις 17 Ιουλίου για Playstation 4 και Playstation 3 για όσους είχαν προπαραγγείλει το παιχνίδι.Στη συνέχεια

έγινε διαθέσιμη και για τα Xbox One και Xbox 360,πριν διατεθεί και σε όλο το σύνολο των χρηστών.

Η Activision, μέσω του διευθυντή έκδοσης Eric Hirshberg, τόνισε πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη Beta κονσόλας για ένα νέο video game και η μεγαλύτερη για τις κονσόλες της τωρινής γενιάς. Πρόσθεσε ακόμα, ότι αυτή ήταν απλά μια γεύση για το τi θα ακολουθήσει, μετρώντας τις μέρες ως την 9η Σεπτεμβρίου, ημέρα διάθεσης του παιχνιδιού.
Το Destiny είναι το επερχόμενο first-person shooter της Bungie, δημιουργό της σειράς Halo. Παρουσιάζει, το first person shooting με πλούσιο multiplayer σε ένα περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας.

Το στέλεχος της Βungie Pete Parsons πρόσθεσε: ''Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον αριθμό των ατόμων που έπαιξαν την Beta. Περάσαμε ακόμα και τους δικούς μας στόχους και η ανταπόκριση ήταν ανεκτίμητη .Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά την κοινότητα, και δουλεύουμε σκληρά για να σιγουρέψουμε ότι το Destiny θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων στην πρεμιέρα του''.

Το παιχνίδι θα τεθεί σε κυκλοφορία για PS4, PS3, Xbox One ,Xbox 360 στις 9 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα