Του έλιωσε το Samsung Galaxy S4 και η HTC του χάρισε ένα One M8

Βγήκε να πει τον πόνο του στο Reddit και... βγήκε κερδισμένος!

Πριν από περίπου έναν μήνα, ένας χρήστης του reddit με username TweektheGeek ανέφερε ότι ξύπνησε από την μυρωδιά του Samsung Galaxy S4 που κατείχε, το οποίο υπερθερμάνθηκε κατά τη διάρκεια της φόρτισης και άρχισε να λιώνει. Ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε. Ο TweektheGeek επισήμανε ότι χρησιμοποιούσε αυθεντική μπαταρία και τον αυθεντικό φορτιστή της Samsung.

Επικοινώνησε αμέσως με την Samsung

η οποία του υποσχέθηκε ότι θα του αντικαταστήσει το καμένο κινητό με ένα καινούριο. Πιο συγκεκριμένα, του έστειλε τόσο ένα κουτί που υποτίθεται ότι θα περιείχε το Samsung Galaxy S4, όσο κι ένα άδειο κουτί όπου θα έβαζε το ελαττωματικό κινητό προς εξέταση λόγω της αντικατάστασης. Παρόλα αυτά, η Samsung του έστειλε μόνο το κουτί αλλά όχι και το καινούριο Galaxy S4! Ο TweektheGeek επικοινώνησε πολλές φορές μαζί τους, οι οποίοι -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- άρχισαν να τον αγνοούν. Το μήνυμά του στο Reddit όπως θα δείτε πιο πάνω έχει ξεπεράσει τα 1.700 σχόλια!

Όπως φαίνεται όμως, ο TweektheGeek στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού ενώ έλεγε την ιστορία του στο reddit, η HTC απάντησε στο post του και του προσέφερε δωρεάν ένα ολοκαίνουριο HTC One M8 ως αντικατάσταση του καμένου Galaxy S4! Το μόνο που ζήτησε η παραπάνω εταιρεία από τον χρήστη, ήταν ότι αν η Samsung τελικά του έστελνε κάποια στιγμή στο μέλλον ένα καινούριο Galaxy S4, να το δωρίσει ή να το πουλήσει μέσω δημοπρασίας και τα κέρδη να δοθούν σε κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό.

Η Samsung δεν έχει σχολιάσει ακόμη την εξέλιξη της υπόθεσης του TweektheGeek. Δείγμα καλής θέλησης από την πλευρά της HTC ή...σωστή εκμετάλλευση του γεγονότος για λόγους μάρκετινγκ;

Η τιμή του Samsung Galaxy S4 αυτή τη στιγμή στα ελληνικά καταστήματα ξεκινάει από τα 330 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη τιμή του HTC One M8 από τα 490 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα