Οι 10 κορυφαίες ειδήσεις του GameWorld για το 2012

Ποιες ειδήσεις του GameWorld έλαβαν τις περισσότερες προβολές.

Η χρονιά που μας πέρασε είχε πολλές σημαντικές ειδήσεις που αφορούσαν κυρίως φήμες για τις κονσόλες της όγδοης γενιάς, πληροφορίες για τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, κλείσιμο προγραμματιστικών εταιρειών και γενικά άφθονη ειδησειογραφία σε όλα τα μέτωμα.

Ξεχωρίσαμε λοιπόν τις 10 ειδήσεις

που διαβάσατε περισσότερο στο GameWorld και σας τις παρουσιάζουμε.

10)E3 2012: Τα games
Πριν το κυρίως πιάτο, ένα ορεκτικό είναι ότι πρέπει. Το αναλυτικό άρθρο με όλα τα games που είδαμε στην έκθεση E3 στο Λος Άντζελες είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

9)PlayStation Vita: Οι καλύτερες τιμές
Η έρευνα αγοράς μας για την νέα φορητή κονσόλα της Sony είχε την τιμητική της. Ανακαλύψαμε σε ποια καταστήματα θα αγοράσετε το PS Vita και τα games του στις καλύτερες τιμές, πάντοτε με τη βοήθεια του BestPrice.gr.

8)Pro Evolution Soccer 2012 Cheating
Οι cheaters έκαναν "πάρτι" στο περυσινό PES, μας το αναφέρατε στην εκπομπή Users και για αυτό το σκοπό καταγράψαμε μια σειρά από περιστατικά.

7)E3 2012: Απολογισμός
Το άρθρο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Ήταν άραγε η E3 2012 αυτό που όλοι περιμέναμε;

6)Νέες κυκλοφορίες: Απρίλιος 2012
Ο μήνας όπου είδαμε τα The Walking Dead, Uefa Euro 2012, Risen 2 και Prototype 2. Από όλα αυτά ξεχώρισε μόνο το πρώτο.

5)GameWorld Upgrades
Μετά την επέκτασή μας σε Community το περυσινό καλοκαίρι, η σελίδα με τα GameWorld Upgrades πήρε κυριολεκτικά φωτιά! Εκεί σας ενημερώσαμε για τις αναβαθμίσεις στο GameWorld TV, τα Blogs, την εφαρμογή μας για τα Android κινητά, και την επέκταση του προφίλ σας στην Community. Πρόσφατα προσθέσαμε και τα User Levels τα οποία κι έχετε αγαπήσει! Μείνετε συντονισμένοι καθώς σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε το Upgrade v3.2.

4)Tomb Raider XXX
Η Lara Croft σε ταινία πορνό. Οκ, no comments!

3)Νέες κυκλοφορίες: Μάρτιος 2012
Μάλλον τον Μάρτιο του 2012 σας άνοιξε η όρεξη για games και κατατάξατε την είδηση αυτή στην τρίτη θέση. Και πως να μην ανοίξει η όρεξη άλλωστε όταν τότε κυκλοφόρησε το Mass Effect 3.

2)Top Eleven χωρίς λεφτά
Το Top Eleven είναι το απόλυτο manager game του Facebook που τον Δεκέμβριο ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, αριθμός-ρεκόρ για οποιονδήποτε game developer στα Βαλκάνια. Η σέρβικη Nordeus έχει χτυπήσει "φλέβα χρυσού", καθώς όλοι οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ξοδεύουν tokens για να κάνουν προσφορές σε παίκτες, να βελτιώσουν την ομάδα τους και να ανέβουν level σε ανώτερη κατηγορία. Κι αν τα tokens τελειώσουν...σειρά παίρνουν οι μικροπληρωμές!

1)Ο Mikeius στους Users
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η Νο.1 είδηση δεν αφορά τα games! Η πρώτη εμφάνιση του Mikeius στο ραδιόφωνο έγινε στους Users και πραγματικά χαρήκαμε να τον έχουμε στην παρέα μας. Η ιντερνετική του σάτιρα έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και είναι θέμα χρόνου να τον δούμε στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση σε ένα δικό του concept. Εκτός κι αν...τον κλείσει το ΕΣΡ!

Keywords
Τυχαία Θέματα