Πρωτοχρονιάτικο GameWorld Meeting: Best Of

Ανταλλάσσουμε ευχές για τη νέα χρονιά. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μεγάλο meeting του GameWorld!

Άλλη μια κουραστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Αν θα έπρεπε να κρατήσουμε μόνο μία λέξη από το 2012 για το GameWorld αυτή θα ήταν η "Δημιουργικότητα".

Οι κορυφαίες μας στιγμές για φέτος ήταν πολλές, το ίδιο και οι αποκλειστικότητες. Αποκορύφωμα δίχως αμφιβολία ήταν το Community με το οποίο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά σε ελληνικό game

site ένα πλήρες social gaming network. Το GameWorld TV ήταν άλλη μια προσπάθεια που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και που "έβγαλε πάσα" στο δωρεάν Mumble Voice Chat, αξιοποιώντας το ουσιαστικά. Πέρα από τις "πάσες" βγάλαμε και..."σέντρες", με την εκπομπή Users στον SentraFM 103.3 να συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στο σταθμό και συνολικά ένατη χρονιά στα ερτζιανά, καθώς τον Νοέμβριο του 2013 θα κλείσουμε μία ολόκληρη δεκαετία!

Το GameWorld κατάφερε μέσα στο 2012 να σας εξασφαλίσει περισσότερα reviews από ποτέ, συνήθως πρώτο απ' όλους και φυσικά με την εγκυρότητα που το διακρίνει. Θυμίζουμε άλλωστε ότι στη σχετική έρευνα του φθινοπώρου τα χαρακτηρίσατε κατά συντριπτική πλειοψηφία ως "Άριστα", στέλνοντάς μας το κατάλληλο μήνυμα για να συνεχίσουμε με το ίδιο αυστηρό και αντικειμενικό ύφος που μας χαρακτηρίζει ως site. Ανάλογο μήνυμα μας στείλατε όμως και για το πως θα θέλατε τον ιδανικό τομέα των Reviews, για τον οποίο ετοιμάζουμε μια ολοκληρωτική αναβάθμιση στις αρχές του 2013.

Πέραν όλων αυτών όμως, τα εγγεγραμμένα μέλη μας έφτασαν τα 27.000, τα User Levels έλαβαν σημαντική αποδοχή, ενώ η χρονιά έκλεισε ιδανικά καθώς τα βλέμματα όλων των gamers στράφηκαν για άλλον έναν Δεκέμβριο στο διαγωνισμό Game of the Year, ο οποίος διεξήχθη για τέταρτη χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Στο Game of the Year αποφασίσατε με τις ψήφους σας για το καλύτερο video game της χρονιάς, ενώ με την στήριξη 10 μεγάλων εταιρειών μοιραστήκατε δώρα αξίας 6.500 ευρώ! Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των τριών κορυφαίων games της χρονιάς και την βράβευση της νικήτριας εταιρείας.

Η κορυφαία συντακτική ομάδα
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντάκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την καθημερινή σας ενημέρωση και στάθηκαν για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων. Εδώ αξίζει όμως να αναφερθούμε και στις νέες μεταγραφές του site, τις οποίες γνωρίσατε στο event του Σαββάτου. Ο Γιάννης Μοσχονάς, επί σειρά ετών βοηθός αρχισυντάκτη στο PC Master και ο Νίκος Θωμάδης, τεχνολογικός συντάκτης απ' το περιοδικό RAM, ανήκουν πλέον στο δυναμικό του GameWorld. Με την επιστροφή του Γρηγόρη Βούλγαρη που εκπλήρωσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα, αλλά και την πολυφωνία που έχουμε στις τάξεις μας (με τέσσερις συντάκτριες, κάτι που είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανές στα χρονικά) η συντακτική ομάδα του GameWorld είναι πλέον η πληρέστερη από κάθε άλλο ελληνικό game site!

Watch YouTube video

Meeting στα Super Bowl των Village Park
Ακόμη περισσότερο όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την καθημερινή σας υποστήριξη στα σχόλια, το Forum, το Community και κυρίως τα events! Το Σάββατο δεκάδες από εσάς αψηφίσατε τις κακές καιρικές συνθήκες και τις γιορτές των ημερών και βρεθήκατε κοντά μας στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του GameWorld. Γνωριστήκαμε, διασκεδάσαμε, ανταλλάξαμε ευχές και μοιράσαμε δωράκια σε ένα event...διαφορετικό από τα άλλα! Κατά τη διάρκεια αυτού έγινε και η απονομή των δύο μεγάλων βραβείων του διαγωνισμού Game of the Year. Ο Μιχάλης Χαλάς και ο Κώστας Πλατώνης ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν ένα PlayStation 3 Super Slim κι ένα Xbox 360 αντίστοιχα.

Άλλη μια χρονιά λοιπόν φτάνει στο τέλος της και κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ότι καλύτερο για το 2013 που έρχεται. Το έτος που αφήνουμε πίσω μας ήταν δύσκολο για τη χώρα μας κι ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας. Σας ευχόμαστε λοιπόν να έχετε πάνω απ' όλα υγεία, ευτυχία και φυσικά επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Όσο για το gaming...αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας το εξασφαλήσει το GameWorld! Σας αφιερώνουμε λοιπόν το παραπάνω βίντεο και τις φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές μας, στη gallery που ακολουθεί.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα