Νέο patch για το Total War: Rome II

Το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 140 βελτιώσεις!

Η Creative Assembly εδώ και μερικές μέρες έχει διαθέσει το τρίτο μεγάλο update για το Total War: Rome II. Το συγκεκριμένο patch σύμφωνα με την προγραμματιστική εταιρία

βελτιώνει τα frames, το online multiplayer και γενικά την συνολική απόδοση του παιχνιδιού.

Η πλήρης λίστα με τις αλλαγές στο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη και οι πιο κρίσιμες απευθύνονται στο online μέρος του. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες βελτιώσεις αφορά τον τρόπο που συνδέονται οι παίκτες με λιγότερο ισχυρά συστήματα σε κάποιο match. Πλέον τα δεδομένα τους φορτώνουν σε όλους ταυτόχρονα και με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος στο παιχνίδι νωρίτερα από τον άλλο. Ακόμη, σε περίπτωση που το PC σας δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο, με το καινούριο patch θα παρατηρήσετε μια σημαντική άνοδο του frame rate.

{youtube}tN_dEZaVyvQ|500|300{/youtube}

Η αναβάθμιση του Total War: Rome 2 γίνεται πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το "τρέξετε" και ο updater θα το κατεβάσει αμέσως. Σύμφωνα με την Creative Assembly, το εν λόγω patch δεν είναι το τελευταίο που θα διαθέσει μιας που ήδη αναπτύσσει το επόμενο. Διαβάστε το review του Total War: Rome II.

Keywords
Τυχαία Θέματα