Η Zavvi χάρισε PS Vita...κατά λάθος!

Και μετά έκανε μήνυση στους πελάτες της για να τα επιστρέψουν!

To online κατάστημα Zavvi έστειλε κατά λάθος φορητές κονσόλες PS Vita σε χρήστες του.

Όσοι είχαν παραγγείλει το παιχνίδι Tearaway Vita αξίας 23 ευρώ αυτές τις ημέρες είχαν μια απροσδόκητη έκπληξη. Μαζί με αυτό παρέλαβαν προς έκπληξή τους κι ένα ολοκαίνουργιο Playstation

Vita! Αφού κατάλαβε το λάθος, η Zavvi έστειλε emails στους χρήστες αυτούς για να τους ενημερώσει για το πρόβλημα και να ζητήσει να στείλουν πίσω όλο το πακέτο.

"Αν κάποιος καταναλωτής έχει λάβει οποιαδήποτε αγαθά από λάθος τότε σύμφωνα με τον νόμο δεν δικαιούται να τα κρατήσει" δήλωσε η Zavvi σε ανακοίνωσή της. Επίσης, τα δικαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιθανότερο να ευνοήσουν την Zavvi σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την διαδικασία και να μηνύσει τους καταναλωτές.

Όσοι ευνοήθηκαν από το παραπάνω σφάλμα έπρεπε να επικοινωνήσουν με την Zavvi μέχρι τις 10/12 και ώρα 19:00 ώστε να κανονιστεί η επιστροφή του προϊόντος με courier. "Αυτή είναι η τελευτέα μας ειδοποίηση για να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν παραγγείλατε ούτε πληρώσατε για ένα PS Vita και αν δεν επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι τις 19:00, 10/12, έχουμε το δικαίωμα να προβούμε σε κάθε νομική ενέργεια που δικαιούμαστε. Παρακαλούμε στείλτε ένα email στο [email protected] με τις σωστές πληροφορίες. Περιμένουμε νέα σας σύντομα" καταλήγει η ανακοίνωση.

Το παράδοξο είναι ότι κάθε πελάτης δεν εξαναγκάζεται νομικά να επιστρέψει τυχόν προϊόντα που έχει παραλάβει από λάθος. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα