Η Take-Two για το Wii U

Άραγε θα στηρίξει την νέα κονσόλα της Nintendo;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamasutra, ο Strauss Zelnick, Chief Executive Officer της Take-Two, δήλωσε ότι δεν έχει πειστεί ότι το Wii U μπορεί να συγκεντρώσει "βιώσιμο" κοινό για τα σημαντικά games της εταιρείας.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι "Για μια εταιρεία
σαν την δικιά μας θα είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσουμε. Οι κυκλοφορίες σε νέες κονσόλες διαχωρίζουν τους νικητές απ' τους ηττημένους κι εμείς θέλουμε να ανήκουμε στους νικητές. Δεν θέλω να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες δημιουργίας game στο Wii U, αλλά αν σκεφτούμε σωστά τότε ίσως θα ήταν η ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία ολοκαίνουργια σειρά."

Η Take-Two έχει στην ιδιοκτησία της την Rockstar Games, δημιουργό των σειρών Grand Theft Auto και Max Payne, όπως επίσης και την 2K Games, υπεύθυνη για τη σειρά BioShock, όπως και για δεκάδες ακόμη. Γεγονός πάντως είναι ότι το Max Payne 3 δεν τα πήγε όσο θα περίμενε η Rockstar στην Αμερική, καθ' ότι πούλησε 440.000 μονάδες για τον μήνα Μάιο. Πέρυσι τέτοια εποχή, το L.A. Noire είχε πουλήσει σχεδόν τα διπλά.

Η μέχρι τώρα στήριξη της Take-Two στο Wii ήταν αδύναμη, καθώς εκπροσωπήθηκε κυρίως με τα Bully, Manhunt 2, Fantastic Four, Carnival Games και Table Tennis. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα σχεδιαστεί κάποιο game στο μέλλον για το Wii U.
Keywords
Τυχαία Θέματα