Φορητό Nintendo 64

Μια αξιόλογη κατασκευή από modder.

Το modding των παλιών κονσολών δεν είναι κάτι καινούριο. Πολλοί χρήστες στο παρελθόν έχουν φτιάξει τις δικές τους portable συσκευές κάνοντας... βίδες διάφορες retro κονσόλες. Η μανία θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεκίνησε στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου στις αρχές του 2000 (πριν από 14 ολόκληρα χρόνια!) όπου οι Ιάπωνες έπαιρναν παραμάσχαλα το PSone μαζί με τις φορητές οθόνες που είχαν ξεκινήσει να εμφανίζονται για την κονσόλα της Sony τότε. Υπήρχε

όμως ένα πρόβλημα -όσον αφορά την φορητότητα- καθώς οι συσκευές αυτές εξακολουθούσαν να απαιτούν την τροφοδοσία ρεύματος από μια εξωτερική πηγή.

Με το πέρασμα των χρόνων αυτό άλλαξε και σήμερα έχουν δημιουργηθεί αρκετές portable consoles που χρησιμοποιούν μπαταρίες. Μια από αυτές είναι και το φορητό Nintendo 64, φωτογραφίες από την κατασκευή του οποίου μπορείτε να απολαύσετε στην gallery στο τέλος του άρθρου. Ένας hardware modder έκανε βίδες το N64 που κατείχε (το οποίο μάλιστα το κρατούσε σε αρκετά καλή κατάσταση) και χρησιμοποιώντας τα εσωτερικά μέρη της κονσόλας, κατάφερε να χωρέσει το Nintendo 64 μαζί με το cartridge του μέσα σε μια μικρή κατασκευή. Κράτησε μάλιστα και τα buttons από το χειριστήριο, τα οποία και χρησιμοποίησε για να ολοκληρώσει την κατασκευή του.

Πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο φορητό Nintendo 64;

Γυρίστε πίσω στον χρόνο και συζητήστε για όλα τα αγαπημένα σας retro games στο αντίστοιχο subforum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα