Τα WHAT'S UP FunLabs πηγαίνουν Θεσσαλονίκη για Dance Fitness!

23:36 4/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει το WHAT’S UP FunLab powered by Mad για το πιο Wellness Fit Trip, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στο περίπτερο 17, στη ΔΕΘ. Tα WHAT’S UP FunLabs ανεβαίνουν βόρεια για ένα μοναδικό workshop με θέμα τη γυμναστική και το χορό.

Η Ελένη Πετρουλάκη,
με την ομάδα της και τους πιο καταξιωμένους Instructors, προσκαλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας. Το workshop περιλαμβάνει προγράμματα όπως Zumba, Aero dance, Calisthenics Movement και Video Clip Dance με Special Guest Star την Κατερίνα Στικούδη.

Όσοι θέλουν να γίνουν καλύτεροι στο Dance Fitness και να ανακαλύψουν τα μυστικά του, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.whatsup.gr και να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τα WHAT’S UP FunLabs powered by Mad είναι μια σειρά από workshops με θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους, όπως μουσική, αθλητισμός, gaming, τεχνολογία. Στόχος τους είναι να παροτρύνουν τους νέους, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και υπό την καθοδήγηση έμπειρων και αναγνωρισμένων ειδικών, ώστε να γίνουν καλύτεροι σε αυτά που αγαπούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα