Έλληνας ο πρωταθλητής του Injustice: Gods Among Us!

Παγκόσμια διάκριση στο Injustice μπροστά σε...καυτό cosplay! [UPDATE]

Στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα ο Μάριος Μπιτσικόκος (nickname: Nivek) κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Injustice: Gods Among Us. Ο Μάριος είναι βετεράνος του Tekken και του Mortal Kombat που έχει εκπροσωπήσει ήδη τη χώρα μας στο εξωτερικό σε πρωταθλήματα

και στα δύο games. Το διάστημα αυτό έκλεψε λίγο χρόνο απ' τις σπουδές του για να προπονηθεί εντατικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου ήταν, κατά κοινή ομολογία, ο καλύτερα προετοιμασμένος συμμετέχων.

Το πρωτάθλημα έλαβε χώρα σε νυχτερινό club στο Παρίσι. Στο τουρνουά διακρίθηκε αρχικά ο Ρώσος Nikita, πρωταθλητής της Ρωσικής Igromir που ήταν με διαφορά το μεγαλύτερο τουρνουά της χώρας του με εκατοντάδες συμμετοχές. Ο Nikita χρησιμοποιούσε τον Deathstroke σαν βασικό χαρακτήρα γιατί όπως είπε ο ίδιος "έχει πάρα πολλά projectiles που είναι πολύ εύκολο να τα εκτελέσεις" οπότε στο λίγο χρόνο προετοιμασίας που είχε ήταν η καλύτερη επιλογή. Συνέτριψε δε το Γάλλο Πρωταθλητή προς μεγάλη απογοήτευση του κοινού. Εν τω μεταξύ ο Μάριος είχε επίσης ξεχωρίσει από την προθέρμανση, αφού σε όλους τους φιλικούς αγώνες είχε τρομοκρατήσει τους αντιπάλους του με την πρωτοφανή ικανότητά του να παίζει καλά σχεδόν όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Ο πρώτος σοβαρός του αντίπαλος ήταν ο Πολωνός με τον Deathstroke που ενώ προηγήθηκε τελικά ηττήθηκε από τον Έλληνα πρωταθλητή με 2-1.

{youtube}5J3iM7QEEF4|400|300{/youtube}

Στη συνέχεια ήρθε ο Ρώσος Nikita να αντιμετωπίσει τελικά τον Μάριο ο οποίος όπως είπαμε ήξερε καλά όλους τους χαρακτήρες, αλλά αποφάσισε να χειριστεί τη Wonder Woman σα βασική και να την αλλάξει μόνο αν κάτι πάει στραβά. Ο Μάριος γενικά δηλώνει ενθουσιασμένος με το Injustice. Λέει ότι η ποιότητα του είναι εξαιρετική, είναι ήδη από την κυκλοφορία του πολύ balanced, με σαφείς επιρροές από Mortal Kombat αλλά και πάρα πολλά νέα θετικά στοιχεία. Επίσης επιμένει ότι όποιος είναι καλός στο Mortal Kombat σίγουρα θα είναι καλός και στο Injustuce. Και ο ίδιος στο Mortal Kombat είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο τελικός αγώνας ήταν δύσκολος και αμφίρροπος αλλά ο Μάριος τελικά επικράτησε χαρίζοντας στην Ελλάδα μία σπάνια πρωτιά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια λοιπόν στο Μάριο Μπιτσικόκο που επιτέλους χάρισε στην Ελλάδα πρωτιά σε Παγκόσμιο Τουρνουά και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

Φυσικά από το παγκόσμιο τουρνουά είχαμε άφθονο cosplay, στοιχείο που απουσίαζε από το αντίστοιχο ελληνικό. Αν μη τι άλλο οι φωτογραφίες της gallery θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Αν θέλετε περισσότερες photos τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη την gallery στο Flickr.

[UPDATE] Τα δώρα που κέρδισε ο Έλληνας πρωταθλητής είναι συνολικά τα εξής:

Στην Ελλάδα:
Ένα Injustice: Gods Among Us PS3
Ένα συλλεκτικό Arcade Stick Injustice
Την ασημένια ζώνη του πρωταθλητή «Injustice National Champion Belt»
200€ μετρητά.
Δωρεάν ταξίδι στο Παρίσι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. (αρχικά ήταν πανευρωπαϊκό αλλά ενεπλάκησαν και χώρες από Ασία και Αφρική και έγινε Παγκόσμιο).

Στο Παρίσι:
Τη χρυσή ζώνη του πρωταθλητή «Injustice World Champion Belt»
Ένα Injustice: Gods Among Us PS3
Ένα Injustice Coin-Op machine. Φυσικά δε γύρισε με αυτό σπίτι αλλά θα του σταλεί προσεχώς!

Διαβάστε το review του Injustice: Gods Among Us από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα