Δωρεάν το Wing Commander III στο Origin

Καθώς και μία trial έκδοση του SimCity.

To Wing Commander III: Heart of the Tiger διατίθεται δωρεάν στο Origin σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Electronic Arts.

To space combat simulator που κυκλοφόρησε το 1994 αποτελεί την τελευταία

προσθήκη στην υπηρεσία On the House της EA. Αυτό σημαίνει ότι τον επόμενο μήνα θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο δωρεάν game παρόλα αυτά όσοι το εγκαταστήσετε θα μπορείτε να παίξετε κανονικά από εδώ και στο εξής. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν στα πλαίσια του On the House promotion είχαν διατεθεί δωρεάν τα Plants vs Zombies, Dead Space 3 και Peggle.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η σειρά Wing Commander έχει δημιουργηθεί από τον Chris Roberts, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για το Star Citizen, του οποίου η crowndfunding εκστρατεία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 49 εκατομμύρια δολάρια. Το Star Citizen αναμένεται να κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα, ενώ από το καλοκαίρι τρέχει η alpha έκδοσή του.

Εν τω μεταξύ, η Electronic Arts διαθέτει μέσω του Origin και μία Trial έκδοση του SimCity. H δοκιμαστική αυτή έκδοση σας επιτρέπει να παίξετε δωρεάν για τέσσερις συνολικά ώρες. Στην πορεία αν φυσικά το επιθυμείτε μπορείτε να αγοράσετε το SimCity και να συνεχίσετε κανονικά την πρόοδό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα