Διαρροή του Halo 4

Η Microsoft δίνει μάχη με τα spoiler βίντεο του Halo 4 αφού το παιχνίδι είχε διαρεύσει σχεδόν ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του.

Βίντεο του παιχνιδιού εμφανίστηκαν στο Youtube το Σαββατοκύριακο.Η Microsoft δήλωσε ότι συνεργάζεται με τις ομάδες ασφάλειας της και με τις αρχές για να διερευνήσουν την διαρροή που φημολογείται ότι προέρχεται από μια μονάδα παραγωγής.
Τώρα

πολλά βίντεο του Halo 4 έχουν πέσει από το Youtube ,κάποια όμως παραμένουν και είναι από stream ανθρώπων που παίζουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη υψηλού προφίλ διαρροή παιχνιδιού και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία ,αλλά η Microsoft θα είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη που η έναρξη του παιχνιδιού είναι ένα μήνα μακριά.
Η διαρροή επιβεβαιώνει ότι ο δεύτερος δίσκος του Halo 4 θα περιέχει το multiplayer μέρος του παιχνιδιού και μπορεί να εγκατασταθεί σε flash drive ή στον σκληρό δίσκο του Xbox360.Μπορείτε στην συνέχεια να παίξετε από τον πρώτο δίσκο.

Watch YouTube video

Η προγραμματιστική εταιρεία 343 Industries είναι φιλοσοφική σχετικά με την διαρροή και ο επικεφαλής του Halo franchise Frank O’Connor δήλωσε πως υπάρχουν άτομα στο Youtube που έχουν ανεβάσει όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού αλλά η Microsoft κοιτά κάθε περίπτωση ξεχωριστά ,το οποίο θα πάρει χρόνο.

Το Halo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για το Xbox360.

Keywords
Τυχαία Θέματα