Διαγωνισμός Metal Gear Rising: Revengeance

Αποκτήστε 5 αντίτυπα του παιχνιδιού για PlayStation 3!

Η Zegetron σε συνεργασία με το GameWorld συνεχίζουν τους διαγωνισμούς κι αυτή τη φορά σας χαρίζουν 5 αντίτυπα του νέου Metal Gear Rising: Revengeance για PS3! Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς με πρωταγωνιστή τον Raiden είναι ο ιδανικός τίτλος δράσης για να τεστάρετε τις ικανότητές σας...τεμαχίζοντας τους αντιπάλους σας με την

μεγαλύτερη ακρίβεια που είδατε ποτέ σε χειρισμό σπαθιού σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο video game.

Πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Τα αντίτυπα θα δοθούν ως συνήθως με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση και με τους τρεις τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το παιχνίδι! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνετε Like σε αυτή την είδηση και μετά να ακολουθήσετε όσους από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
1ος τρόπος: Ο πιο ενεργός χρήστης που θα αποκτήσει τους περισσότερους πόντους εμπειρίας (xp) από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 1 Μαρτίου θα κερδίσει από ένα Metal Gear Rising: Revengeance χωρίς κλήρωση! Δείτε πως κερδίζετε xp για το προφίλ σας!
2ος τρόπος: Μπείτε στην ομάδα Metal Gear Rising: Revengeance της Community και γράψτε στον τοίχο της τις λέξεις "Metal Gear". Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση.
3ος τρόπος: Μπείτε στην Facebook Page του GameWorld και στη συνέχεια σε αυτή τη φωτογραφία στην οποία θα πρέπει να κάνετε Like, Share και να αφήσετε οποιοδήποτε σχόλιο. Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση.

Η κλήρωση
Οι 5 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν μετά από την κλήρωση που θα γίνει τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 1 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε το review του Metal Gear Rising: Revengeance από το GameWorld για να πάρετε μια πρώτη γεύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα