Users: Εκπομπές PlayStation 4 και SuperFly

Σήμερα και αύριο 19:00-19:30 συντονιζόμαστε στον SentraFM 103.3!

Σας ανακοινώνουμε ότι οι δύο επόμενες εκπομπές Users θα έχουν...ειδική θεματολογία!

Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη τύπου της Sony για το PlayStation 4, σήμερα 19:00-19:30 θα έχουμε ειδική εκπομπή-αφιέρωμα στην νέα κονσόλα της Sony. Θα αναλύσουμε

παρέα μαζί σας τις τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας και του DualShock 4, τα νέα games, τις game engines που παρουσιάστηκαν και φυσικά τις πολυσυζητημένες υπηρεσίες της Sony.

Τι περιμένετε απ' τη νέα κονσόλα της Sony; Ποια games σας άρεσαν; Ποια όχι; Περιμένουμε τις απόψεις σας στον αέρα!

{youtube}jnalMSGE5Kg|400|300{/youtube}

SuperFly@Users
Αύριο Παρασκευή ο Δημήτρης Κολτσίδας, ένας εκ των ιδιοκτητών του SuperFly Cafe, θα βρίσκεται στον SentraFM 103.3. Θα μας μιλήσει για το πως ξεκίνησε η ιδέα του μεγαλύτερου retro στεκιού στην Ελλάδα, για εποχές 80's και 90's και φυσικά για όλα όσα ετοιμάζονται στο μέλλον και κυρίως για τα...επίσημα εγκαίνια που όλοι περιμένουμε!

Συντονιστείτε λοιπόν σήμερα και αύριο 19:00-19:30 στον SentraFM 103.3 και στην εκπομπή Users. Ακούστε την live στο σχετικό banner στα αριστερά της κεντρικής σελίδας του GameWorld!

Επισκεφθείτε τη σελίδα του SuperFly Cafe στο Facebook.

Διαγωνισμός: Από αύριο και σε κάθε εκπομπή Users θα δίνουμε δώρο από μία διπλή πρόσκληση για το SuperFly Cafe για να πιείτε δωρεάν τον καφέ ή το ποτό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα