Διαγωνισμός: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Κερδίστε keys για την beta του Final Fantasy XIV στα PC και στο PS3. Με σχόλιο και χωρίς κλήρωση!

Το GameWorld σε συνεργασία με την CD Media σας προσφέρει 20 beta keys για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn για την έκδοση για PC και 20 για το PS3.

Αυτή

την στιγμή το νέο MMORPG της Square Enix βρίσκεται στην τρίτη φάση της beta, η οποία διεξάγεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής σε εβδομαδιαία βάση. Ο τρόπος για να κερδίσετε τα beta keys είναι απλός και δεν απαιτείται καμία κλήρωση. Απλά αν είστε αναγνώστης level 5 τότε αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου υποδεικνύοντας για ποιο format επιθυμείτε να αποκτήσετε beta key (για PC ή PS3 δηλαδή). Δείτε εδώ πως μπορείτε να αποκτήσετε πόντους εμπειρίας στο GameWorld και να ανεβείτε level!

Πως θα ενεργοποιήσετε τα keys
1) Αφού αφήσετε σχόλιο θα σας αποστείλουμε τον κωδικό με Private Message
2) Απαραίτητα προυπόθεση για να αποκτήσετε πρόσβαση στην beta είναι να έχετε Square Enix Account. Εάν δεν έχετε κάντε κλικ εδώ για να δημιουργήσετε.
3) Για να συμμετάσχετε στην PC beta κάντε κλικ εδώ και δώστε τον κωδικό. Αντίστοιχα στο PS3 κάντε redeem τον κωδικό μέσω του PlayStation Store.

Προσοχή: Σχόλια τα οποία θα προέρχονται από αναγνώστες που δεν είναι level 5 θα διαγράφονται. Ο λόγος είναι ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν δεύτερα accounts χρηστών για τον διαγωνισμό.

Αν θέλετε βοήθεια τότε την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείτε να συνδεθείτε στο Mumble Voice Chat του GameWorld ώστε να παίξετε online όλοι μαζί! Έχουμε ήδη δημιουργήσει channel με τίτλο "Final Fantasy 14". Επίσης, είτε παίζετε σε PC, είτε σε PS3, δηλώστε το username σας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld ώστε να κάνετε add ο ένας τον άλλο online.

Καλή επιτυχία σε όλους και...οι ταχύτεροι ας κερδίσουν!

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους των διαγωνισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα