Tom Clancy's The Division: Ανάλυση παιχνιδιού

Η ζωή στους δρόμους της Νέας Υόρκης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/7/13] Κατά την διάρκεια της Ε3 2013, δύο μέλη της δημιουργικής ομάδας του Tom Clancy's The Division παραχώρησαν μία συνέντευξη η οποία είδε τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες και περιέχει σημαντικές πληροφορίες για το πώς θα είναι η ζωή μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Στο βίντεο διάρκειας περίπου έξι λεπτών οι δύο συντελεστές εξηγούν την δυσκολία της επιβίωσης στην κατεστραμμένη Νέα Υόρκη αλλά και την δυνατότητα για looting, εύρεση όπλων

και τροφής. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}PfuJ_XeqcLQ|400|300{/youtube} Το Tom Clancy's The Division θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PlayStation 4 και Xbox One. Διαβάστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το Tom Clancy's The Division από το GameWorld.

[UPDATE: 21/7/13] Σε δηλώσεις του ο Yves Guillemot, διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, αποκάλυψε ότι το πολυαναμενόμενο Tom Clancy's The Division θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014.

Tο The Crew, το οποίο αποτελεί μια συμπαραγωγή των εταιρειών ανάπτυξης Ubisoft Reflections και Ivory Tower, θα είναι διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2014, με πιθανότερο μήνα τον Απρίλιο. Η σειρά δεν έχει ανακοινωθεί αλλά θα κυκλοφορήσει στο επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft (από Απρίλιο 2014 έως Μάρτιο 2015).

{youtube}1geXgDD5kig|500|300{/youtube}

Ακόμη ο Guillemot τόνισε ότι περιμένει από το Watch Dogs, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U, να πετύχει πωλήσεις λίγο πάνω των 6.2 εκατομμυρίων αντιτύπων. Ο αριθμός αυτός αν και φαίνεται μεγάλος προκύπτει από την σύγκριση που έκανε η Ubisoft ανάμεσα στον θόρυβο που προκάλεσε το Watch Dogs στην Ε3 2013 με τον αντίστοιχο του πρώτου Assassin's Creed το οποίο είχε πωλήσει 6.2 εκατομμύρια κομμάτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα