Wii U: Οι τρεις εκδόσεις και το Wii U Pro Controller

Δείτε τις τελικές τιμές στην Ελλάδα για το Wii U και την φθηνή λύση του χειριστηρίου Wii U Pro με διάρκεια μπαταρίας έως και 80 ώρες!

Το Wii U, η νέα

κονσόλα της Nintendo που θα μας έρθει στις 30 Νοεμβρίου, θα διαθέτει χειριστήριο με οθόνη αφής (στα πρότυπα του iPad) και κόστος που αναμένεται να ξεπερνάει τα 140 ευρώ. Το χειριστήριο θα παρέχεται μαζί με την κονσόλα στο βασικό της πακέτο, επομένως για να αγοράσετε δεύτερο ώστε να μπορείτε να παίζετε multiplayer θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Οι τρεις εκδόσεις του Wii U
Σύμφωνα με το BestPrice.gr, οι τρεις εκδόσεις της κονσόλας Wii U και οι τιμές τους θα έχουν ως εξής:
Wii U Starter Pack: Σε χρώμα λευκό με τιμές που ξεκινούν απ' τα 315 ευρώ.
Wii U Premium Pack με Nintendo Land: Σε χρώμα μαύρο με τιμές που ξεκινούν απ' τα 365 ευρώ.
Wii U Premium Pack με ZombiU και δεύτερο χειριστήριο Wii U Pro Controller: Σε χρώμα μαύρο με τιμές που ξεκινούν απ' τα 400 ευρώ.

Πρακτικά λοιπόν, όσοι θέλετε να αποκτήσετε το μεγάλο πακέτο των 400 ευρώ με το ZombiU, θα έχετε εξ' αρχής δύο χειριστήρια. Το νέο Wii U Gamepad με την οθόνη αφής (που παρέχεται μαζί με όλες τις εκδόσεις της κονσόλας) και το νέο Wii U Gamepad.

Wii U Pro Controller
H Nintendo προσφέρει μια καλή εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Wii U Pro Controller, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην ακριβή έκδοση της κονσόλας. Πρόκειται για ένα κλασικό gamepad στα πρότυπα του Xbox 360, με δύο analog sticks, ένα d-pad και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θα έχει διάρκεια ζωής περί τις 80 ώρες, σχεδόν τριπλάσια από αυτή ενός Xbox 360 gamepad (που κυμαίνεται στις 25-30 ώρες). Ας μην συζητήσουμε καν για το Wii U Gamepad με οθόνη αφής που διαρκεί μόλις πέντε ώρες! Το κόστος του Wii U Pro Controller, αν το αγοράσετε ανεξάρτητα, υπολογίζεται σε 46-50 ευρώ.

Το αρνητικό με το Wii U Pro Controller είναι ότι δεν θα δουλεύει με τα Wii games που θα παίζουν στο Wii U. Θα χρειαστεί δηλαδή να χρησιμοποιήσετε είτε το νέο χειριστήριο του Wii U με την οθόνη αφής, είτε ένα παλιό Wii controller. Επομένως αναλογιστείτε το κατά πόσο θα θελήσετε στο μέλλον να παίξετε τα παλιά games του Wii ή αν έχετε χώρο ώστε να κρατήσετε την παλιά κονσόλα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε το Wii και να παίξετε τα games του μέσω του Wii U, τότε θα πρέπει να πληρώσετε ένα ακριβότερο χειριστήριο αν θέλετε να παίξετε multiplayer με κάποιο φίλο σας.

Πάντως, στο BestPrice.gr εντοπίσαμε ακόμη κι ένα τρίτο χειριστήριο για το Wii U, που είναι το νέο Wiimote. Το Wii U Plus -όπως ονομάζεται- θα κυκλοφορήσει σε λευκή και μαύρη έκδοση με κόστος 60 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα