Uncharted 4: Melee σύστημα μάχης

Με περισσότερες κινήσεις.

Ο σκηνοθέτης του Uncharted 4, Bruce Straley, καθώς και ο δημιουργικός διευθυντής Neil Druckmann, δήλωσαν πως το νέο τους δημιούργημα θα έχει το αίσθημα του sandbox καθώς και περισσότερες κινήσεις εν ώρα μάχης.

"Η μάχη στο Uncharted δουλεύει καλύτερα όταν έχει μια ροή, όπου δεν στέκεστε απλά πίσω από σύστημα κάλυψης ώστε να πυροβολάτε. Όταν σας πλαγιοκοπούν θα πρέπει να βγείτε

απ' το σημείο κάλυψης και να πάτε την μάχη σε άλλο επίπεδο" δήλωσαν χαρακτηριστικά" υπονοώντας προφανώς αλληλουχία κινήσεων free flow στο στυλ άλλων Action Brawler παιχνιδιών (όπως η σειρά Batman). Θα δούμε ωστόσο σε τι βαθμό θα φτάσει το συγκεκριμένο σύστημα μάχης, καθώς το σίγουρο είναι ότι αν κρατάτε απόσταση θα αποφεύγετε τους εχθρούς με τα πυρά σας, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ο Neil Druckmann περιέγραψε το παιχνίδι ως μια "μεγάλη περιπέτεια σε έναν μεγάλο ζωντανό κόσμο, στο στυλ των κόμικς μόνο που ο συγκεκριμένος θα δείχνει ρεαλιστικός". Το Uncharted 4 θα έχει multiplayer αλλά και συνοδευτικούς A.I. χαρακτήρες στο βασικό Story. Όπως για παράδειγμα ο Sam, αδερφός του Nathan Drake.

Το Uncharted 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 προς τα τέλη του 2015, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη μαθευτεί.

Δείτε το πρώτο εκτενές gameplay video και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα