Hellblade και στα PC!

"Οι κονσόλες σε σχέση με τα PC είναι αρκετά πίσω". Δηλώσεις μέχρι και για beta.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Hellblade, Ninja Theory, για το οποίο μέχρι πρότινος γνωρίζαμε την αποκλειστική εμφάνισή του στο PS4, θα λανσάρει το επερχόμενο Action game και στα PC!

Ο Tameem Αντωνιάδης, επικεφαλής της Ninja

Theory, δήλωσε ότι τα PC "προσφέρουν ένα επίπεδο ελευθερίας που δεν είχαμε μέχρι πρότινος. Σκεφτόμαστε διαρκώς καλύτερους τρόπους στο να υλοποιήσουμε διάφορα πράγματα σε σχέση με το πως δουλεύουν οι κορυφαίες κονσόλες. Απλά οι κονσόλες σε σχέση με τα PC είναι αρκετά πίσω σε σχέση με ότι συμβαίνει στα τελευταία, όπως για παράδειγμα το Steam."

Το Hellblade στα PC βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα υποστηρίζει ανάλυση 4K αλλά και mods απ' τους χρήστες!

Έρχεται μέχρι και beta
Στα σχέδια της Ninja Theory συγκαταλέγεται μέχρι και μία beta έκδοση, για την οποία ο Αντωνιάδης θεωρεί την υλοποίησή της πιο δύσκολη στις κονσόλες! Θεωρεί μάλιστα ότι το playtesting "είναι άκρως απαραίτητο και χρειαζόμαστε άτομα που θα δοκιμάσουν το παιχνίδι, θα μας στείλουν τις εντυπώσεις τους και θα μπορέσουμε έτσι να το βελτιώσουμε".

Ο επικεφαλής της Ninja Theory αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς ότι η Sony δεν επιθυμεί beta καθώς όπως είπε "Δεν αφήνουν όλοι οι publishers την διεξαγωγή μιας beta, κυρίως λόγω των μυστικών που αποκαλύπτονται μέσα από τις εκδόσεις αυτές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά και το business κομμάτι κάθε publisher (σ.σ. εννοεί φοβούμενος πιθανή πτώση πωλήσεων).

Το Hellblade θα κυκλοφορήσει για PC και PS4, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν η έκδοση για PC θα καθυστερήσει σε σχέση με αυτή των κονσολών.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Hellblade.

Συζητήστε για το Hellblade σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα